654. EEN NIEUWE START

5 jaar na mijn laatste bericht hier. Een dochter (van 5), twee winkels, twee koffiebars en een webshop verder. Ik heb het gevoel dat mijn leven zo erg het gaspedaal indrukte dat ik vandaag even terug moet naar de basis. Ondernemen is geweldig boeiend maar vaak ook allesoverheersend en ik mis het om te kunnen schrijven. Ik mis mijn pen of beter, mijn klavier. 🙂 En zo kom ik weer hier terecht. Voortaan doe ik dat trouwens niet langer alleen. Ook het lief zal op regelmatige basis zijn inbreng hebben. Wat we samen gaan brengen? Vanalles. 😉 Alles wat ons enigszins beroert en in beweging brengt zul je hier vinden. Veel hotspots, reistips, leuke adresjes met en zonder kroost. De avonturen van Lucet. Maar ook mijn/onze hersenspinsels over ondernemen, mama/papa-zijn, mindset en het leven tout-court. Eigenlijk veranderd hier dus niet zoveel, alleen kijk ik misschien vijf jaar later wel door een andere bril, maar jullie vast en zeker ook.

Foto: Lieselot Van Maelzake

Keer op keer verwonderd het me dat nog steeds volgers van toen me aanspreken over het gemis aan deze stek. Voeg daarbij dat Het Lief en ik al maanden en zelfs jaren dromen om deze blog opnieuw leven in te blazen en tadaaa hier zijn we dan. Het leven is te kort om alleen maar te dromen, het is aan de doeners. Ik heb veel gedaan de laatste jaren, vaak gesprongen, misschien iets te snel en iets te vaak, waardoor doen nu even moeilijk is. Maar vandaag sta ik te popelen van ongeduld om iets te doen…. voor mezelf. Ik hoop heel erg dat jullie even enthousiast zijn als ik. Laat gerust weer eens van je horen hieronder. Hoe gaat het met jou 5 jaar verder? Is het leven voor je voor jou geweest de voorbije tijd? Heb je vragen of nog beter, suggesties? Laat maar komen, wij heb er zoveel zin in.

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...