513. Update!

collagemb9collagemb5collagemb2collagemb8collagemb3collagemb7

Ondertussen zijn de meesten onder jullie waarschijnlijk terug aan de slag na een welverdiend verlof. Ikzelf nog niet. Eind juni liep mijn vervangingscontract bij het CLB (na anderhalf jaar) af en aangezien alle overheidsdiensten moeten besparen was er geen budget om mij aan te werven. Met veel pijn in het hart zei ik dus mijn collega’s, kinderen, scholen en gezinnen vaarwel. Sindsdien ben ik opnieuw op zoek naar een baan die me evenveel voldoening kan schenken als de vorige. Die zoektocht gaat (tot nu toe) vrij goed en deze week weet ik of ik binnenkort weer aan de slag mag, dus duimen en kaarsjes branden allemaal! 🙂

collagemb1

Ondertussen heb ik deze zomer vooral veel aan ons huis gewerkt. Denk: schilderen, voegen, kuisen, re-organiseren en tuinieren. Uiteraard was daarnaast ook ruimte voor enkele korte reisjes, feestjes, BBQ’s, vrienden, familie, liefde en plezier. Ik deed wat achterstallig blogwerk en mijn vriend verraste me met een nieuwe macbook van Vanmarcke Computers. Mijn eerste Apple is officieel een feit, ik voel me nu helemaal pro-blogger! 🙂

Daarom vandaag wat beelden van mijn nieuwe ‘blogstek’. Deze week krijgen jullie ook nog verslag van de Berlijn trip die ik met mijn mama maakte! Ik hoop dat jullie de start na het verlof allemaal zonder kleerscheuren doorkomen en ik hoop dat ik binnenkort die start ook weer mag maken.

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
8 comments Add yours
  1. Ha, ik heb vandaag mijn laatste dagje verlof. Ik was een maand thuis. Dit jaar stonden geen verre reizen op ons programma maar een paar dagen Amsterdam. En verder ook gepoetst en gereorganiseerd. Morgen vertrek ik dus met een opgeruimd gevoel naar mijn werk 😉 Nog veel succes met je verdere zoektocht naar werk en geniet vooral van je extra vrije tijd.

  2. Oh, wat een leuk cadeautje, zeg (een air of een pro?)!! Ondertussen ben ik al een weekje terug aan het werk. Vreemd toch, hoe rap je dat weer gewoon bent.

    Ik wens je super veel succes en duim voor je, meid!

    1. een pro! 🙂 Ewel, klinkt misschien gek, maar ik ben nu bijna twee maand (werkloos) thuis en ik verlang nu stiekem wel naar die nieuwe start! Merci voor de duimpjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *