583. Win jouw tickets voor Biënnale Interieur 2016!

biennale4biennale1biennale2

 

WEDSTRIJD AFGESLOTEN

September en oktober zijn doorgaans boeiende maanden in interieurland. Nieuwigheden worden voorgesteld, trendkleuren bekend gemaak en ook heel wat interieurbeurzen hebben op dat moment een vaste afspraak. Ik had het hier al over de VTwonen & designbeurs, maar binnenkort gaat er ook in mijn eigen provincie een schitterende beurs van start. Op 14 oktober kunnen we allemaal weer massaal naar Kortrijk voor de Biënnale interieur editie 25.

Zoals steeds is het kloppend hart van de beurs Kortrijk Xpo. Daar hebben heel wat topmerken hun stek. Denk vooral in de richting van innovatie en design, een echte decobeurs is de Biënnale niet. De beurs wil vooral vernieuwen en dat doet ze keer op keer weer.

Om het jullie gemakkelijk te maken hierbij een kort overzicht van wat ik zeker niet wil missen:

 • The Circus: ‘The Circus’ slaat zijn tenten op naast Hal 3 van Kortrijk Xpo. Je komt er terecht in een wereld die volledig rond het circus draait, met onder meer een grand chapiteau-tent voorzien van blauw sterrendak, circusverlichting, podium, circusbar en een heuse circusdirecteur die alles in goede banen leidt. De tien deelnemende merken, waaronder Quick-Step, Cosentino en Blum, presenteren er hun producten op een conceptuele manier in containers rondom de tent die bij het geheel zullen aansluiten.
 • De Kortrijk Creative City Tour is een uitgestippeld parcours die je meeneemt langs hip en trendy Kortrijk. Leuke restaurants, toffe bistro’s en bars, classy shops en architecturale hoogstandjes. Lijkt me ook een topper om te doen!
 • Club Design: Na het schitterende Eyes Nights Only, het hotel/tentoonstelling van vorige editie organiseren de mannen van DIFT weer een nieuw project. Zowel overdag als ‘s avonds en ‘s nachts wordt dit de hotspot voor al wie van design, feestjes en interessante debatten houdt! Samen met partners als SMEG wordt Texture omgetoverd tot een club. In het weekend kan je in Club Design ook brunchen en ‘s avonds maakt de vloer plaats voor feestjes met verschillende insteken. Club Design vind je naast het Texture museum: in het hart van het Biënnale INTERIEUR stadsprogramma.
 • Interieur Products: een ander project waar DIFT aan meewerkte is een soort nieuwe service die de beurs sinds dit jaar aanbiedt. Wie op de Biënnale een mooi item ziet kan het via een mobiele site op zijn wish list zetten, waarna het aan de uitgang wordt klaargelegd en afgerekend. Heel simpel, maar heel cool toch. Voor mij vaak de schakel die op een beurs ontbreekt. Opgelost dus! 🙂

En als West-Vlaamse is het vanzelfsprekend dat ik al dit designgeweld ook met jullie deel uiteraard! Ik mag dan ook 10 duotickets weggeven! Wat moet je doen om jouw tickets voor Biënnale Interieur te winnen? Zoals steeds geen tralala, geen likes en shares. Geef me hieronder een seintje waarom je graag een duoticket wil! Op donderdag 13/10 maak ik de gelukkigen bekend op de Facebook van de blog! Good luck!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
69 comments Add yours
 1. Ik wil wel eens tickets winnen #interieurliefhebber#scandinavischestijl#enz
  Mischien ga ik wel samen met mn nichtje #studente interieur. ..ideetjes opdoen
  Grtjs brigit en co

 2. Hoi Eliza

  Deze West-Vlaamse deerne verkaste tien jaar geleden naar Gent.
  En verhuisde binnen de stropstad enkele weken geleden naar een nieuwe stek. Voor de inrichting kan ik best nog wat inspiratie gebruiken.
  Daarvoor zou ik met veel plezier naar Kortrijk afzakken!

  Kan ik met mijn inspiratie een béétje het moois benaderen dat jij hier altijd post? Dan zou me dat al heel blij maken 🙂
  Geniet nog met volle teugen van je zwangerschap trouwens!

  Vriendelijke groeten en Marliefs

 3. Interieur is inderdaad een hele mooie beurs. Al ieder jaar geweest, maar zou leuk zijn eens tickets te winnen. Zou mijn eerste uitstapje zijn zonder mijn 10 weken oude dochtertje Lili. Zal wel moeilijk zijn haar achter te laten, maar ook een goed om een beetje me-time te hebben.

  Groetjes Laurence Deseure

 4. We plannen een make-over voor onze bovenverdieping, bestaande uit 1 slaapkamer, 1 ruimte om een dressing te creëren, 1 bureauruimte, de badkamer + de volledig nog niet afgewerkte, maar gelukkig wel al geïsoleerde, zolderruimte. Een ticketje voor de beurs zou dé kans zijn om op één dag veel ideetjes genre hip & trendy op te doen voor deze herinrichting!

 5. Dag Elisa,
  Jaar na jaar bezochten we de bis- beurs in Gent. Maar nu is er gelukkig een einde gekomen aan de verbouwing en kunnen we beginnen aan het leukste, de binnenkant.
  Wij gaan graag naar de Biennale in Kortrijk om van ons huis een thuis te maken!
  Groeten
  Katrien Vandevelde

 6. Lijkt me supertof om te gaan. Mijn liefste man is interieurvormgever en een uitje naar Interieur is altijd leuk natuurlijk.
  Bovendien staat er thuis nog een make-over van de badkamer en onze slaapkamer op til, dus ideetjes opdoen is altijd mooi meegenomen.

 7. Mijn echtgenoot spreekt er al jaren van om eens naar de interieur Biënnale te gaan, maar met een gezin met drie kids is dat niet altijd evident en het is er nog steeds niet van gekomen…. Hij brengt onze kids altijd naar school en gaat ze ook ophalen, daarnaast staat hij dagelijks enthousiast als crea-leerkracht voor een klas met buitengewone kids. Elke woensdag gaat hij zelf gezwind naar de les meubelmaker om ons huis te voorzien van design kasten en badkamer… De Biënnale zou hem zoveel inspiratie kunnen geven, hij verdient die tickets dubbel en dik als je het mij vraagt! En ik zou maar wat graag met hem meegaan!?

 8. Zoals ik aan Elwin al zei ben ik al lange tijd fan van je blog!
  Als net gestart bedrijfje voor het maken van meubels en interieurs moeten we op onze centjes letten natuurlijk en twee vrijkaarten zou daar weer een beetje bij helpen :).
  Heb aan Elwin beloofd dat je een uitnodiging krijgt zodra onze website klaar is – ik hoop/verwacht dat het in je smaak zal vallen. grjes, Stef

 9. Al jaren wil ik eens naar de Biënnale Interieur gaan, maar het kwam er nog nooit van! Wel was ik verschillende keren op de vtwonen & designbeurs in Amsterdam, die ik altijd erg leuk vind. Ik ben dus super benieuwd om nu eindelijk eens in eigen land de Biënnale te bezoeken! Groetjes, Ellen (www.instagram.com/ellen_woont)

 10. Waarom wij naar Interieur willen?
  Ons huis staat momenteel vol met erfstukken van de opa’s en oma’s. Lees: zware zetels in bruine bloemen en dergelijke. Dus dringend tijd om te vernieuwen en inspiratie op te doen in Kortrijk.

 11. Wij zijn druk bezig met ons businessplan en zijn steeds op zoek naar inspiratie voor het inrichten van ons toekomstige (misschien ook zeer nabije) … ik verklap het nog even niet. Biënnale is dé beurs die wij niet willen missen om de laatste nieuwigheden op te doen en geïnspireerd te worden door de designers en hun kunnen.

  Als hotel receptioniste verwelkomen wij steeds veel gasten voor de beurs, het is dus extra leuk als ik zelf op de hoogte ben van wat er gebeurd en er een praatje gemaakt kan worden aan de balie.

  Can’t wait to see everything this year!

  Love, Tessa!

 12. Hoi Eliza,

  Wat een fijne give away. Ik zou graag die waw pinterest plaatjes 😉 in het echt eens zien en verschillende materialen beleven… In december starten we met het bouwen van een nieuwe woning..

  Alvast veel plezier gewenst!

  Evelyn

 13. Wij zijn bezig met onze kamers te verbouwen, maar al die kamers moeten dus nog een leuke inrichting krijgen. Alleen gyproc zou toch ongelooflijk saai zijn. En die opfleurende inspiratie kunnen we natuurlijk vinden op de biënnale.

 14. Omdat we volop aan de plannen bezig zijn van onze nieuwe woning en hier toch super ideetjes kunnen opdoen! trouwe volgers van het eerste uur van Ergenstussenin 😉

 15. Ik wil graag een ticket winnen, omdat ik er erg naar uit kijk om er naar toe te gaan. Zelf houd ik ontzettend veel van ontwerpen en nieuwe collecties van interieur zelf ben ik bezig aan een opleiding in mechelen en daarbij zou ik veel inspiratie kunnen opdoen.

 16. Vleugels

  12 jaar was ik verlichtingsadviseur: elke 2 jaar ging ik samen met mijn collega’s naar Interieur. Altijd zo’n leuke, ontspannen dag met mijn collega’s. Eentje vol met nieuwe inspiratie voor de volgende maanden.
  Ik koos dit jaar doelbewust voor een nieuwe professionele uitdaging. Het was een sprong in’t diepe maar tegelijkertijd zo’n verbreding van mijn horizon.
  Dit jaar ga ik dus voor’t eerst alleen, zonder mijn collega’s. Ik wil namelijk nog altijd geïnspireerd worden door mooi design.
  Het zal anders zijn…
  Maar met gespreide vleugels geraak ik er wel…

 17. We komen telkens weer speciaal van Limburg naar Kortrijk voor deze beurs. Een hele trip. Met een gratis duo-ticket wordt de uitstap nog net iets leuker. We hoeven dan maar één ticket meer zelf te kopen.
  Aangename kennismaking met je blog trouwens!

 18. Hey, op dit moment volop ideeën aan het verzamelen voor ons huisje … willen dit jaar aan de slag om de ‘ideale’ scandinavische toets te geven aan ons interieur! Mochten we tickets kunnen winnen voor deze beurs zou dat natuurlijk super zijn, geen betere locatie om inspiratie op te doen 🙂 #biennale Interieur Kortrijk 2016.

  groetjes
  Stefan en Angelique

 19. Ergenstussenin Kortrijk en de zee vind je mij.
  Ergenstussenin vreugde en verdriet vind je mijn kans op een gouden ticket.
  Zou ik voor 1 keer niet ergenstussenin kunnen zijn, maar aan de kant Kortrijk en vreugde?
  Zou ik?

 20. We hebben net een verbouwing achter de rug en zijn volop bezig inspiratie aan het opdoen om de ruimtes mooi in te richten.
  Voor de eerste keer ben ik dan ook echt getriggerd om in naar de Biënnale te gaan die doorgaat in de stad waar ik opgroeide.
  Bovendien is het een kans om een van mijn beste vriendinnen die uitgevlogen is naar Duitsland aan het werk te zien op de stand van Jan Kath.

 21. Dag Eliza,
  Ik en mijn vriend zouden super graag een duoticket winnen voor de Biënnale! Net een nieuwbouwwoning gekocht die dus nog volledig moet ingericht worden. Een gratis duoticket zou heel leuk zijn, aangezien een woning bouwen erg duur is. Alle beetjes helpen. 🙂 Door mijn job als grafisch ontwerpster ben ik ook erg geïnteresseerd in interieur en design. Ik denk dat deze beurs echt iets voor mij is.
  Groetjes Jessica

 22. De 25ste editie van Interieur, dat moet iets speciaals zijn!
  Ik sta al te popelen om te gaan.
  Dat duoticket zou een fantastisch geschenk zijn.

  Enthousiaste groeten,
  Anneke

 23. Dag Eliza

  Ik was graag met mijn zus geweest!
  We hebben elke een eigen huis, ik een renovatieproject en mijn zus een zelf ontworpen nieuwbouw. Maar ons interieur kan nog wat vormgeving gebruiken.

  Groetjes

 24. Natuurlijk willen we tickets winnen voor Interieur. De laatste loodjes van de verbouwingen wegen zwaarder door dan gedacht. Een uitje vol nieuwe verfrissende ideeën lijkt het perfecte antwoord. Grtjes!

 25. Dag Eliza,

  Vorig jaar leerden ik jou kennen op de BIS-beurs en gaf je mij heel wat goeie tips om de binnendeuren te laten overeenstemmen met het parket.
  Dankzij onze kennismaking leerde ik ook jouw blog kennen en ondertussen zijn we fan!

  Hopelijk mag je ons nogmaals gelukkig maken met een ticketje voor Kortrijk! 😉

  Groetjes,
  Kristof

 26. Dag Eliza,

  De vraag waarom is een simpele vraag. Ik wil mijn vrouw verrassen. Zij zou graag gaan. Na een moeilijke bevalling en enkele maanden ouderschapsverlof, komt het werk er weer aan voor haar. Ik zou haar dolgraag willen meenemen naar Interieur 2016. Onze eerste date, jaren geleden was een uitstap naar meubelen Heylen, toen nog een vestiging in Lokeren. Het zou op die manier een trip naar de tijd van toen zijn… Ah, de liefde. Soit, iedereen verdient hier zo’n duoticket. Dus aan zij die gaan, veel plezier!

  Met vriendelijke groeten,

  Jan

 27. Hallo Eliza

  Zoals zovelen boven mij, zou ook ik graag 2 ticketjes willen winnen.

  Waarom ik en niet een van die anderen mensen?

  Goeie vraag!

  Wij zijn bezig aan ons eigen interieurproject (concreet onze living) en zouden echt super graag inspiratie komen opdoen om het zo gezelig mogelijk te maken. Wij zijn allebei gek van design! we hebben veel te veel ideeën en het is soms moeilijk om ze te vertalen in een interieur en dan nog overeen te komen wie van ons beiden gelijk heeft 😉

  En tot slot beetje emotionele chantage, omdat ik ook zwanger ben? 😉

  Nee ik hoop echt dat we de ticketjes winnen, je zou ons weekend alvast geweldig maken!

  bedankt en groetjes

  Kelly

 28. Als design-afficinados is Interieur voor ons altijd een belevenis.
  Gratis binnen is nog leuker 🙂
  Dus als we kans maken, graag !

  groetjes

 29. Ik zou heel graag een duoticket winnen om cadeau te doen aan mijn ouders. Ze verdienen het om er eens een dagje op uit te kunnen.

 30. Al iedere keer genoten van deze beurs. Echter moet er deze keer veel concreter rondgekeken worden, daar we een nieuw eigen stekje wensen in te richten! Spannend 🙂

  Duimende groetjes

 31. Mijn dochter heeft me uitgenodigd en als tegenprestatie dacht ik te zorgen voor gratis tickets. ‘Wederdienst’ noemen ze dat 😉
  En natuurlijk altijd leuk om eens iets te winnen…
  Groetjes en succes met de zaak,
  Frank & Caitlin

 32. Het is een traditie geworden om samen met mijn beste vriendin alle nieuwtjes op Interieur op te snuiven. Dit jaar heb ik geen tickets gekocht, aangezien ze op het punt staat te verhuizen naar het buitenland. Misschien is dit wel het ideale afscheidscadeau?

 33. Hey Eliza

  Zondag kreeg ik het in mijn hoofd dat mijn
  huis heringericht moet worden… Slaapkamer schilderen, de woonkamer reorganiseren,… Ik denk dat ik nog wat last heb van die zwangerschapshormonen :):) Wacht maar tot jouw kleintje er is :):). Dus een kijkje gaan nemen op de Biënnale in Kortrijk zou I D E A A L zijn om wat ideetjes op te doen.

  Liefs

  Valerie en kleine Billie

 34. Naar 2 jaarlijkse gewoonte bezoeken wij steeds de ” interieur Biënnale”. Dus eens gratis tickets krijgen vinden wij best wel leuk!
  Alvast bedankt voor de tips, daar gaan we zeker eens kijken!
  Natalie

 35. Hey Elisa! Ik ben vorige maand gaan samenwonen met mijn vriend en we zijn volop bezig met ons interieur in te richten. Ikzelf ben erg geïnteresseerd in architectuur en interieur en volg het dan ook op de voet. Het zou top zijn mochten wij gratis naar de interieur biënnale kunnen gaan om wat inspiratie op te doen en elkaars smaak te leren kennen. Alvast bedankt voor de tips! Groetjes!

 36. Hé Eliza,

  Wauw het belooft weer een prachtige editie te worden Interieur Kortrijk waar je volop ideeën kan op doen net zoals op je blog … en misschien zien we elkaar daar dan wel ergenstussenin!

  groet, Ilse

 37. Midden in een onafgewerkt huis zou het zalig zijn te kunnen ontsnappen naar het hippe Kortrijk : dus ja, een dagje ‘ertussenuit’ – onder het mom er toch ook met het huis bezig te zijn – zou I-D-E-A-A-L zijn – please!?

 38. Samen met mijn vriend volg ik een cursus vastgoed in avondonderwijs. Hij is erg geïnteresseerd in alles wat met huizen en architectuur te maken heeft. Ik volg de cursus mee, hoewel ik in eerste instantie niet van plan ben om er iets mee te doen. Ik ben heel blij dat mijn vriend eindelijk de stap gezet heeft deze cursus te gaan volgen, en hoe meer ik erover te weten kom, hoe interessanter ik het zelf ook vind. Ik zou hem dus graag een plezier doen met tickets voor de Biënnale interieurbeurs! 🙂

 39. Op dit ogenblik bestaat mijn huis vier muren met een dak en een grote put van een halve meter diep. De put zal ik wel vullen; help jij me verder om er ook wat moois van te maken?
  Als West-Vlaming doe ik graag beroep op een West-Vlaamse om me aan designadvies te helpen 🙂

 40. Mijn vriend en ik zijn van plan om volgend jaar een deel van ons huis om te bouwen tot RB&B.Voor het ogenblik zijn er 2 studenten in ons huis maar na volgend academiejaar nemen we geen studenten meer aan wegens andere plannen.Een bezoek in Kortrijk zou ons heel wat inspiratie bijbrengen.
  Hartelijke groeten
  Demesmaeker Griet

 41. Hi Eliza,

  Mijn vrouw en ik maken veel te weinig tijd om te genieten. Van onze vrije tijd, van al wat mooi is, van elkaar.
  Zij is nochtans heel erg bezig met de inrichting van onze (kleine) woning. Ze kan echt maanden zoeken achter het juiste tapijt, de juiste lamp, het juiste salon… en meestal vindt ze dat dan nog ook. De Biënnale was altijd een moment om inspiratie op te doen, nieuwigheden te ontdekken, mooie dingen te vinden.
  Het is ondertussen van 2010 geleden dat we nog eens naar de Biënnale zijn geweest. Allebei druk met het werk en engagementen daarbuiten, twee studerende kinderen, het huishouden dat zich had opgestapeld, … elke keer was er wel een reden waarom een bezoek niet lukte. Heel herkenbaar zeker?
  Een gratis duoticket zou ons alleszins verplichten om er dit jaar wel tijd voor te maken en een dagje weg te gaan. En te genieten.

  Groeten,
  Tom

 42. Het zou fijn zijn mocht je ons een ticket schenken voor de beurs.
  Onze ruwbouw is nog niet helemaal af maar stiekem droom ik al over de leukste stap bij het bouwen: de ruimtes inrichten.
  En aangezien alle extra inspiratie welkom is, is een ticket zeker ook welkom!

 43. Mijn vriendin heeft een oog voor inrichting en interieur, maar is hier heel bescheiden over. Eigenlijk had ze wel interieurarchitect willen worden, maar daar vindt ze het nu te laat voor. In elk geval, het interesseert haar mateloos, het is haar passie! Graag wil ik haar verrassen met een ticketje voor de biennale beurs!

 44. We gaan bouwen en waar moet je dan heen?
  Ikzelf heb ideetjes genoeg maar manlief kan zich zaken moeilijk inbeelden.
  Daarom zouden we samen Interieur Kortrijk bezoeken, zodat we samen
  tot ons droom voor waarheid kunnen maken.

  Is dat geen duo-ticketje waard?! 😉

  Alvast bedankt
  Groetjes
  Christophe en Leentje

 45. Hoi
  Mam en ik hebben een helse week achter de rug van ziekenhuisbezoekjes met geen leuk nieuws.
  Ter ontspanning mooie dingen bekijken voor de inrichting van mijn nieuw huisje.

 46. Om mijn vriend zijn verjaardag te vieren komende zondag, heb ik als verrassing gereserveerd in een restaurant in Kortrijk. Blijkt dat ze die avond een Biënale menu serveren: dit kan alleen maar een voorteken zijn :-)! Op dit moment delen we nog een klein appartementje en is verbouwen nog niet aan de orde, maar een dagje samen dromen kan o zo leuk zijn… Hij is er nog nooit geweest, dus ik zou zeker punten scoren met een dubbele verrassing!

 47. Mijn oudste zoon is aan het bouwen en ik zou er dolgraag eens naar toe gaan met hem. Hij heeft het momenteel niet breed maar toch wil hij zijn interieur gezellig, actueel en mooi inrichten. Moeder wil hem hierbij wat helpen natuurlijk 😉
  Hopelijk nog niet te laat voor de wedstrijd….?

 48. In september ben ik de internationale master Interior Architecture gestart aan de Universiteit Hasselt. Het zou daarom super tof zijn als ik in Kortrijk inspiratie kan opdoen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *