Over Mij

Twaalf maart 2012. Ready. Set. Go!

ERGENSTUSSENIN wordt boven de doopvont gehouden. ‘t Is echt officieel. Na veel gepieker en gepraat gebeurde
het dan toch. Gelukkig vind ik het tot op vandaag een van de betere beslissingen in mijn leven. En trust me: beslissingen nemen is niet een van mijn sterke kanten. Ik ben een weegschaal. Twijfelaar in hart en nieren. Dus op die beslissingen ben ik trots. Apetrots. Eigenlijk heeft de twijfelaar in mij ook de naam van de blog bepaald. Achteraf bezien dan. In oorsprong betekende de naam niks. ‘t Was er plots en ik vond het wel een leuk woord. Meer was er uiteindelijk niet aan.

Ondertussen is ERGENSTUSSENIN echt een deel van mezelf geworden. Voor mij zit alles altijd ERGENSTUSSENIN. Uitersten zijn niet aan mij besteed. Op ERGENSTUSSENIN, deel ik mijn mooiste ervaringen op vlak van interieur en design en all things nice. Een wekelijkse shot wonen & hotspots.Met een sterke focus op alles wat haalbaar en vooral betaalbaar is. Mijn manier om alles wat me bijblijft te bundelen. Mijn manier om de dingen van me af te schrijven.Het is mijn passie en mijn leven geworden.

 

footerlogo

 

7 comments Add yours
  1. Wat een mooie blog. Zo blij dat je reageerde op iets van mijn instagram foto’s , anders had ik dit mooie plekje misschien niet meteen ontdekt… Hier mag je inderdaad apetrots op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *