Voor alle duidelijkheid, ik vond de titel van de categorie te lang, vandaar heb ik maar eventjes zelf een heel eenvoudige en vooral verschrikkelijk goed uit te spreken afkorting uitgevonden. H.m.m.w.e.t.z.g.t. staat dus voor: ‘hij mag mij wel eens tegen zijn gilet trekken’. 🙂


Tijdens mijn ‘research’ (ahum 🙂 ) viel het me op dat ik vooral ogen belangrijk vind. Echt! Klinkt waarschijnlijk verschrikkelijk cliché en zo typisch vrouwelijk, maar ’t is dus echt zo. De ogen van mijn mannelijke knapperds moeten me intrigeren.  Aan de eerste post van deze categorie voegde ik ook een plaatje van de man in kostuum toe. Het blijft namelijk een ontegenstrijdbaar feit: mannen in pak stralen iets uit… Aan jezelf om in te vullen wat natuurlijk. 

Chris Pine is acteur en blijkbaar zelfs ene uit Star Trek, maar laten we daar even niet aan denken, want uiteindelijk spreken deze foto’s voor zich…

Ik hoop dat deze post jullie maandag-ochtend-gevoel heeft doen vergeten! 😉 Geniet van deze, zeer schaarse, zonnige dag!

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...