Er staan drukke tijden voor de deur maar erg vind ik dat niet, integendeel! Ik ben wel zo ene die houdt van druk, druk, druk en een volle agenda. Akkoord, je bent constant bezig, maar dan verveel je je tenminste niet. Verveling is namelijk één van mijn aardsvijanden. Ik ben liever bezig. Dingen doen, zien, proeven, voelen. Leven! Dat is ook wat ik de komende tijd ga doen. Probleem is wel dat ik tijdens al dat leven weinig toegang tot mijn blog zal hebben. Miserie! Zeker gezien het feit dat ik toch dagelijks blog. En ja lieve lezers, ik ben momenteel een tandje aant bij steken om posts voor die periode voor te bereiden, maar ik weet nu al dat dat me niet helemaal zal lukken. Daarom heb ik besloten dat augustus een we-zien-wel-maand wordt. Wat houdt het in? Simpel: je ziet wel wanneer er een post verschijnt en wanneer niet. 🙂 Trouwens velen zijn momenteel op vakantie, aant festivallen, aant feesten, aant slapen en misschien een paar ook aant werken. Dus uiteindelijk veel last zullen jullie van de we-zien-wel-maand niet hebben. Ben ik zeker van! Als dit wel het geval mocht zijn, je kent de klachtenprocedure ondertussen wel al zeker? 😉

Wat ik precies ga doen horen jullie in september pas. Nu mag ik er nog niet veel over zeggen of schrijven eigenlijk. Toch niet int lang en breed op tinternet. Moest je me ergens tegen komen kun je het me wel vragen, persoonlijk kan het wel denk ik. 😉 Man, ik kan toch echt niet zwijgen! Dit weekend ben ik trouwens te vinden op Xbeach! Zot festival aan ’t zeetje! Heel het weekend voorzie ik je graag van de lekkerste mojito’s, dus waag uw kans! Heel misschien verklap ik wat er op mijn planning staat! 😉

Heel veel liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...