Ik ben jarig vandaag. Ik dus, E., niet de blog. Afgelopen zaterdagavond had ik, ter gelegenheid hiervan, een super gezellig feestje met mijn beste vrienden en dichtste familie. Meer nog, ik kreeg verdikke een Iphone cadeau! Daarbovenop word ik vandaag 24 op de 24e. Iedereen is het er dus over eens, ’t is ne speciale dag! Er wordt dan ook verwacht dat ik er super vrolijk bij loop, want vandaag is het mijn dag, vandaag moét ik genieten. En toch lijk ik er niet in te slagen. Slecht geslapen, opgestaan met koppijn en nu verloren op het werk. Bizar, want meestal ben ik nogal pro verjaardagen. Zeker als het om die van mezelf gaat. 😉

2012 was tot nu toe nochtans echt een positief jaar. Nieuwe uitdagingen en ontmoetingen. Stuk voor stuk boeiend en mooi. En toch, toch geraak ik dit jaar niet in verjaardagsstemming. Ik hoop dat het nog goed komt ergens vandaag, want eigenlijk wil ik helemaal geen baaldag op 24 september. En als het toch zo blijkt te zijn? Dan doe ik het morgen gewoon over. Dan ben ik de 25e gewoon extra vrolijk en eet ik taart. Zo één met slagroom en kaarsen erbovenop. Nè.

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...