Ik hou van lezen. Als kind zat ik zelfs in de kinder- en jeugdjury . Ik las en beoordeelde boeken bij de vleet. Het was ook daar dat ik mijn favoriete kinderboek ever ontdekte, Malus! Nu goed, doet eigenlijk niks ter zake. Tegenwoordig lukt dat ‘lezen bij de vleet’ me steeds minder goed. Ik ben zo ene die graag leest, maar ‘er nooit tijd voor heeft’. Kendet? 🙂

Verschillende keren per jaar krijg ik dan echt genoeg van mijn eigen excuses en dan koop ik boeken. Pluspunt is dat ik ze dan effectief ook uit lees. Pluim op mijn hoed! Momenteel zit ik ook weer in zo’n periode. Ik moet weer meer lezen. Dus binnenkort ga ik waarschijnlijk weer aan het hamsteren. Gedaan met diene hersenloze tv en welkom boeken? Ik hoop het! 🙂


Waar ik ook van hou zijn bladerboeken. Zo van die boeken die echt schoon staan in kasten, waar je graag door bladert, maar die je eigenlijk niet echt leest. Zo van die boeken die je inspireren, die iedereen leuk vindt. Bij Your in Antwerpen of Urban Outfitters zijn ze daar nogal goe in. Via mdevrieze ontdekte ik ook weer zo eentje: “Logo Life: The visual evolution of 100 iconic logos“. Voor de mensen voor wie de titel chinees lijkt: een boek die een overzicht geeft van hoe heel bekende logo’s door de tijd zijn veranderd. Voor mij is het alvast een hit!

 

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...