The-Brunch-Affair-belmodo_tvDe laatste tijd duikt het meer en meer op, van die alles-in-1 concepten. Logisch ook, ’t is crisis zeggen ze. Een mens moet creatief zijn dan. En dus nemen mensen extra jobs aan of gaan ze plots weer knutselen. Daarvan maakt men nu zelfs al TV-programma’s??!! I know, ik snap het ook niet.

Ook op het vlak van ondernemingen is men steeds creatiever. Yellow Submarine bijvoorbeeld, b&b en communicatiebureau. Of YOUR die een onderdak biedt aan zowel de hipste accesoires voor jezelf en je huis, als aan kledij en een kapper. Om dan nog maar te zwijgen van het nieuwste concept in Gent: De Wasbar. Café en wassalon en eigenlijk ook eventplace. Hoe gekker de combinaties hoe beter. Geniaal vind ik ze, stuk voor stuk. Ik ben een vrouw van vele interesses. Da ’s leuk, The-Brunch-Affair-3-belmodo_tv-maar soms vervelend ook. Zeker als je weet dat beslissingen nemen ook al niet mijn sterkste kant zijn. Ik wil veel in eens, kiezen vind ik niet zo tof. Van die alles-in-1 concepten zijn dus mijn redding!
 
Dit weekend heeft er een event naar dat principe plaats. Klinkt brunchen en terwijl shoppen of kerstcadeaus scoren in een unieke omgeving, je als muziek in de oren? Dan moet je dit weekend in Elsene zijn. Jonge designers en ontwerpers bieden je op The Brunch Affair heel wat lekkers aan in het midden van een pop-up store. The-Brunch-Affair-vintage-belmodo_tvEn zelfs de kids kunnen mee want er is animatie voorzien. Heaven right?

En als jullie tips hebben over zo’n concepten of events, mail me! Of bel me! of Schrijf me!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...