3179949_5074928_lz

“life starts at the end of your comfortzone”

Hoe zwaar ik dat ook niet wil toegeven, ’t klopt. Soms moet een mens een stap zetten in ’t onbekende en als je ene zoals mij bent dan is dat verschrikkelijk ambetant. Je maakt je nerveus, je zweet meer dan anders, je slaapt slechter, je zegt domme dingen (doe ik anders ook wel 🙂 ), je valt over je woorden, je praat tegen jezelf. Kortom, gene leuken boel.

Het ding is nu natuurlijk dat als je je daar kunt overzetten het gras soms effectief groener is aan die andere kant. Niet altijd, maar soms. Daar doe je het dus voor. Daar deed ik het voor. En mannekes: ’t is al lichtgroen. Of het ook echt donkergroen wordt valt af te wachten. Maar vaak heb je dat niet zelf in de hand. Dus mijn advies voor deze week? Nie neuten, gaat er gewoon voor.

Een super fijn en deugddoend weekend!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...