316. The Minimalist !

63nieuw1nieuw

2nieuw

8

Uren kan ik mezelf entertainen door het internet af te schuimen naar leuke interieur-webshops. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat, dus ik ben nog even zoet. Gelukkig voor jullie deel ik hier alleen de shops waarvan ik luidop achter mijn computer ‘WAAUW (!!)’ gil!  Vandaag wil ik jullie graag The Minimalist voorstellen. Een webshop met thuisbasis in Sydney. Oprichters Leah & Darius hebben een passie voor design en dan vooral wanneer het handgemaakt is. Je mag je dus verwachten aan super leuke en vooral unieke items van over de hele wereld! Dat maakt dat de spullen niet heel goedkoop zijn. Daarbovenop moet je ook nog wat verzendkosten rekenen. De naam, The Minimalist, verwijst niet naar minder kopen, maar naar beter kopen. Iets wat ik ook meer en meer probeer toe te passen. Geen 20 goedkope handtassen, maar 1 dure. Niet altijd even evident, probeer dat bijvoorbeeld maar eens toe te passen in pakweg ZARA. Nu goed, ik probeer en dat is toch al iets, niet? 🙂

Geniet van elke dag.
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...