339. Trend: dipped !

PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2PicMonkey Collage6PicMonkey Collage
Zin in een leuke en vooral gemakkelijke DIY? Dan is deze “dipped” trend zeker iets voor jou! En voor mij, want ik ben nu niet bepaald de creatiefste thuis. Geef mij een schaar en ik knip scheef. Geef mij verf en ik maak zeker plekken op mijn kleren. Gemakkelijk is dus een must bij mij! 🙂

Hoe zit het nu ineen? Bedoeling is je meubelen en ander huisraad schilderen in een toffe kleur, maar niet helemaal, slechts voor de helft. Meestal schilder je enkel het onderste deel, zoals de poten, maar soms doet men ook het omgekeerde. Van stoelen tot gordijnen en van tafellakens tot vazen. Alles kan! Ik ben alvast fan van de trend, vooral omdat je op die manier je meubelen echt een persoonlijke touch geeft. Neem nu de Ikea barkrukken op de vijfde foto. Heel erg standaard, maar “dipped”, oh zo cool.

Wat vinden jullie van de trend? Iets waarmee jullie zelf aan de slag gaan?

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...