358. Pop-up tips !

the-plantshop4-belmodothe-plantshop3-belmodothe-plantshop2-belmodoThePlantshop_03

Het is weer zo ver, nu -of toch zeer binnenkort- slaan we weer allemaal massaal aan het shoppen. Kerstshoppen. Altijd een gezellige boel! Lekker ingeduffeld door mooi verlichte straten slenteren en hier en daar halt houden voor een glaasje glüwein of ander lekkers. Ja, dat shoppen voor de feestperiode is helemaal aan mij besteed. Meestal maken het lief en ik er dan ook een dagje van. Ik kijk er echt al naar uit.

Het shoppen wordt met de kerstperiode dus een totaal-ervaring. Ook de online shops hebben dat gesnapt. Zij bieden vele voordelen, maar qua beleving staan ze ver achter op de ‘fysieke’ shops. Daarom hebben vele online winkels in deze periode een ‘pop up shop’. En dat kan ik alleen maar aanmoedigen, want meestal vind je ze op heel leuke en originele locaties! Hieronder mijn must-visit pop up shops voor deze december maand:

Ezisliving – stijlvolle hebbedingen en interieurartikelen
Korenbloemstraat 4 in Grimbergen
Open op: 14/12 & 15/12

LN/Knits – Handmade knitwear
Volksstraat 66 in Antwerpen
Open van: 02/11 tot 30/12

Decospot – betaalbaar design en interieurartikelen
Steenhouwersvest 52 in Antwerpen
Open van: 5/10 tot 28/12

The Plantshop – Mode, planten, design, koffie, magazines en zelfs een restaurant
Vlasmarkt 30 in Antwerpen
Open van: 22/11 tot 28/12

Pop up – fashion for women & kids & design
Koninklijke baan 324
Koksijde
Open: alle schoolvakanties

Ben jij van plan om een van hen een bezoekje te brengen?

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...