368. Verandering !

afterlightCollage2014Verandering. Een woord waar ik vroeger vrij dubbel tegenover stond. Hoe zeer ik het ook niet wil toegeven, in veel zaken ben ik nogal een gewoontebeestje. Bepaalde dingen doen omdat je ze gewoon bent geeft me een vertrouwd gevoel. Maar te veel van ’t zelfde is uiteraard ook niet goed. Wanneer mijn leven plots, aan een duizelingwekkend tempo, een totaal andere wending neemt, dan is dat natuurlijk ook leuk. 2014 wordt zo’n jaar. Een jaar van verandering. Ik voel het tot in de toppen van mijn tenen. Ik start een nieuwe job, verlaat Hotel Mama en start een interieuropleiding! Om maar enkele zaken te noemen.

Ook voor Ergenstussenin staan er kleine veranderingen op til. Het eerste was het aanpassen van de look & feel. Daar ben ik nog mee bezig, maar zoals je kon zien is het kleurenschema veranderd en zijn de foto’s weer up to date. Aansluitend vond ik ook: nieuwe look, nieuwe kaartjes. Dus vandaag zit ik samen met de supercreatieve mensen van CHIC om ook mijn visitekaartjes aan die look & feel aan te passen. Vervolgens kan ik jullie ook al verklappen dat ik niet de enige ben die gaat verhuizen! Ook Ergenstussenin trekt binnenkort naar andere oorden! We maken komaf met www.ergenstussenin.wordpress.com en verplaatsen naar www.ergenstussenin.be! En wat ben ik daar blij om! Geen gedoe meer met dat veel te lange webadres. Kort en krachtig, gewoon Ergenstussenin! Tenslotte krijgt de blog ook een kleine zus. Een paar dagen terug lanceerde ik de Ergenstussenin-Tumblr. Een plek waar ik alle inspirerende foto’s, beelden en quotes ga bundelen. Mooie prentjes dus. Niet meer, niet minder.  Ik was al lang op zoek naar een plek waar ik alle beelden die de blog niet haalden kon bewaren. Dat deed ik, tot voor kort, gewoon op mijn laptop. Vanaf nu kan deze dus ook met jullie delen. Het wordt een mix van al wat schoon is, uiteraard (net zoals de blog) met een sterke focus op interieur en design. Ga dus zeker een kijkje nemen en laat me vooral weten wat jullie ervan vinden!

Veel verandering dus, maar in tegenstelling tot vroeger kijk ik er nu echt naar uit. Ik word opnieuw op de proef gesteld. Geduld. ’t Kan soms een schone deugd zijn, maar als er zoveel spannende dingen staan te wachten is het niet evident om rustig te blijven. Ik ruik een nieuwe uitdaging. 🙂

P.S.: De Tumblr vind je HIER terug.
tumblr
Veel liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...