373. Liebster award!

liebster-awardEen van de voorbije dagen liet Arieta van Cookingdom een leuke reactie achter op Ergenstussenin. Ze geeft me namelijk de Liebster award! De Liebsteraward is een doorgeefaward waar een aantal vraagjes aan vasthangen met de bedoeling om blogs te steunen en je ontdekkingen te delen. Straks geef ik de award door aan een andere blog, maar eerst Arieta’s vraagjes:

1. What’s your favourite song of all times and why?

Dat is al moeilijk. Ik ben iemand die van heel veel soorten muziek houdt. Muziek hangt meestal samen met emotie. Welk nummer ik op een bepaald moment goed vind hangt vaak van mijn gemoedstoestand af. Kryptonite van 3 doors down heb ik wel altijd een goed nummer gevonden om eens goed uit de bol te gaan.

2. What’s your very first memory as a child?

Ik heb eigenlijk nog vrij veel herinneringen. Ik was vooral een deugeniet. Ik hield van alles wat niet mocht, tot grote ergernis van mijn ouders uiteraard. Ik stak vanalles uit, met mijn broers in mijn kielzog. Wat een fijne tijd was dat! Gelukkig zijn er nooit echt accidenten gebeurd!

3. Why did you start blogging?

Van kindsbeen af was schrijven een echte passie. Ik schreef als kleine ‘pagadder’ al hele bladzijden bij elkaar. Eén keer ben ik zelfs aan een boek begonnen. De dingen vastleggen, registreren, ik heb er altijd al iets mee gehad. Toen ik de blogwereld leerde kennen, was dat voor mij dan ook een openbaring. Eindelijk een platform waar ik alles heel gemakkelijk kon bundelen en samenbrengen. Mijn manier om alles wat ik leuk vind bij te houden.

4. And why should people read your blog?

Niemand moét mijn blog lezen. Mensen moeten dat vooral doen omdat ze het leuk vinden. Omdat ze de topics boeiend vinden en missschien omdat ze een even grote passie voor interieur en design hebben als ik!

5. Which season do you like best, why?

Lente, zonder twijfel. In de lente krijgt alles een nieuw begin. De eerst zon komt tevoorschijn, vogels fluiten hun lied opnieuw en alles wordt weer een beetje groener. Ongelofelijk welk effect dat heeft op mensen. Ook ik word er op slag gelukkig van. De lente is ook gematigd. Niet te warm, niet te koud. Net goed om af en toe al eens een terras te doen en gewoon te genieten van de zon.

6. Where do you get inspiration for the story’s on your blog?

Proeven, ontdekken, voelen, ruiken, het liefst allemaal tegelijk! Dat geeft een kick en inspireert me mateloos. Ik probeer mezelf elke dag te verwonderen door met een open blik naar de wereld om me heen te kijken. Uiteraard is ook voor mij het internet een onuitputtelijke bron van inspiratie. Soms kan ik mezelf verliezen in het bekijken van wondermooie Tumblr’s en ook mijn collega-bloggers zijn vaak heel inspirerend.

7. Are you a morning or an evening kind of person?

Ochtend, maar dan vooral alles na het opstaan, want opstaan op zich daar ben ik geen zo’n fan van. Maar als ik wakker ben, dan ben ik wakker. Tot grote ergenis van het lief soms. Ik hou van de ochtendzon en van uitgebreid ontbijten. Van rustig de dag op gang kunnen trekken.

8. On a lazy Sunday, what’s your favourite thing to do and with who?

Uitgebreid ontbijten. Havermoutpannekoeken met gestoofde appeltjes kunnen er bij mij altijd in. Daarna uitwaaien, in Cap Grinez bijvoorbeeld. ’s avonds zelf kokerellen of ergens anders mijn benen onder tafel schuiven. Of gewoon een hele dag in de zetel hangen. Zondag is een dag van even terugschakelen en daar kan ik echt van genieten.

9. What kind of books do you like to read?

Ik lees eigenlijk minder dan ik zou willen. Ik lees veel blog en te weinig boeken. Als ik al lees zijn het ook meestal  non-fictie boeken genre Pascal Naesens, Het Woonboek of It’s Not How Good You Are, It’s How Good You Want To Be van Paul Arden bijvoorbeeld.

10. Who or what do you miss in your life?

Momenteel eigenlijk vooral de zon. Voor de rest ben ik vrij tevreden met hoe mijn leven tegenwoordig reilt en zeilt. Uiteraard mis ik ook wel mensen, zoals mijn oma die vorig jaar overleed. Maar ook dat hoort erbij hé, afscheid nemen. Je wordt het nooit gewoon, maar het zal er altijd zijn.

11. Which of the above questions was the hardest for you to answer?

Geen eigenlijk. Het waren leuke onderwerpen om eens aan te snijden, dankjewel Arieta!

Nu mag ik uiteraard mijn awardje doorgeven! Bij deze geef ik die graag aan … Lieve van Rue de Surène. Ze is de blogster die ik al het langste volg, dus ik ben heel curieus! Hierbij mij vraagjes:

 • Waarom ben je gestart met bloggen?
 • Waar word je spontaan gelukkig  van?
 • Wat is in je dagelijks leven de bezigheid waar je meest tegen op ziet?
 • Is de combinatie tussen bloggen en full time werken goed haalbaar voor jou?
 • Waar vind je inspiratie voor je blog?
 • Wat is het leukste dat je al hebt meegemaakt dankzij je blog?
 • Wat zou je graag nog bereiken met je blog?
 • Waar doe jij je inkopen?
 • Wat is jouw favoriete dag van de week en waarom?
 • Wat is jouw favoriete kookboek?
 • Waar droom je van?

Ik ben al benieuwd naar je antwoorden Lieve!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...