382. Italian dreaming !

Monteverdi-Tuscany-aerial

hotelatmonteverdi1hotelmonteverdituscanyMomenteel ben ik echt snotverkouden. Je kunt echt niet geloven hoeveel keer een mens zijn neus kan snuiten op een dag. Mijn hoofd weegt duust kilo, ik heb een chronisch slaap tekort en niezen doe ik als de beste. Een nieuwe job, verbouwingen, een opleiding, de blog, heel veel leuke uitdagingen waar ik heel dankbaar om ben. Maar ze vragen uiteraard energie en in wintertijden is energie vaak schaars. De afwezigheid van de zomerzon maakt je soms moe en futloos. Dan maar dromen van een zonovergoten vakantie hé! 🙂hotelatmonteverdi2Hotel_Monteverdi_Tuscany_1Monteverdi-Tuscany-Hotel-Castiglioncello-del-Trinoro-Ilaria-Miani-28-600x376Het lief en ik doen dit jaar waarschijnlijk aan stayacation door de verbouwingen, maar onze volgende vakantie gaat sowieso richting Italë. Deze B&B in Toscane haalt alvast mijn shortlist en ik denk dat ik het lief ook wel kan overtuigen. 🙂 Wat denken jullie? Schitterend toch?! Nu nog een zak geld vinden, want goedkoop is het niet! Zijn jullie al vakantie aan het plannen?

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...