400. Vakantie, renoveren & pinterest !

Ik heb er wat vakantie opzitten en eigenlijk waren de dagen vaak drukker dan dat ik aan het werk zou zijn. Ken je dat? Van alles plannen, want je hebt toch vakantie? Om dan tot de constatatie te komen dat je eigenlijk alles veel te vol gepland hebt? Wel, zo kun je mijn verlofdagjes wel samenvatten. Gelukkig heb ik dit weekend vrij gehouden om heel wat vakantie-achtige dingen te doen! 🙂

pinterest ergenstussenin_1

‘ t Grappige is dat al mijn bezigheden eigenlijk verband houden met de zaken waar ik hier, op de blog, over praat. Allereerst is er uiteraard PROJECT’1(4). We hebben heel wat in het huis gewerkt en dat begin je nu ook wel te zien. Ze zijn de laatste buitenmuur aan het metsen (alle binnenmuren staan er al), alles van sanitair en elektriciteit werd gelegd, binnen een kleine twee weken komen de ramen erin, er wordt binnenkort pur en chape aangevoerd,… Yeey het gaat vooruit! 🙂
pinterest ergenstussenin_2

Ook mijn eindexamen voor de avondopleiding interieurvormgeving die ik volgde heeft een serieuze brok van mijn tijd in beslag genomen. Ik moest studeren, maar ik heb vooral dagen aan een stuk zitten tekenen. Het grondplan was al een gekke klus op zich en dan zwijg ik nog over alle aanzichten, maar zoals bij PROJECT’1(4) ook het geval is; inspanning loont. Altijd. Het examen ging goed en vooral de Scandinavische stijl (of wat dacht je nu???) 🙂 viel bij mijn leerkracht echt in de smaak. Trots op mezelf!

pinterest ergenstussenin_3

Tenslotte startte ik ook  e i n d e l i j k  een pinterest account op! Ik wilde dat eigenlijk wel al langer doen en kreeg de laatste tijd ook meer en meer die vraag van jullie, maar zag er geen beginnen aan. Wel nu, ze is er en ik ben er fier op! Als je dus zelf interieurinspiratie zoekt voor je huis of je zoekt stijlinspiratie. Alles is terug te vinden in overzichtelijke mapjes! Hopelijk zijn jullie ook enthousiast! Laat me zeker weten wat je ervan denkt! De beelden doorheen deze post zijn een selectie van wat je kunt terug vinden op pinterest!
pinerest ergenstussenin_5Voila, en nu ga ik echt van die laatste dagen genieten. Vanavond gaan het lief en ik uit eten en pikken we een filmpje mee, morgen ga ik met vriendinnen naar de wellness en maandag, maandag ga ik vooral in de zetel hangen denk ik. 🙂

Veel liefs en geniet van jullie XL-weekend!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...