jaaroverzicht1jaaroverzicht5jaaroverzicht2

De uren  van 2014 zijn geteld. Stilaan gaat iedereen weer dromen over groener gras en goede voornemens. Over nieuwe kansen en vergeten fantasieën. We maken ook met z’n allen de rekening. Hoe is 2014 geweest? Wat heeft het opgebracht en wat ben je verloren? Daarom vandaag ook het jaaroverzicht van ergenstussenin!

Voor de blog was 2014 een schitterend jaar. Eentje waar ik hele leuke samenwerkingen mocht uitwerken en waarin ik een veel nauwere band ontwikkelde met jullie. Steeds meer krijg ik reacties, mailtjes, kaartjes en lieve lezers, wat vind ik dat toch zo fijn! Geen groter cadeau dan jullie input en feedback. Naast alle toffe reacties groeide de groep ergenstussenin-lezers ook aanzienlijk dit jaar. Zowel op de facebookpagina als op de blog. Feest!

jaaroverzicht6

Een overzichtje van de meest gelezen posts van 2014:

  1. 455. kerstdecoratie: deel 1
  2. 426. IKEA challenge – shopping
  3. 454. Bliss pop-up Brugge
  4. 429. IKEA challenge: het resultaat
  5. 458. Win Happy Friday lakens t.w.v. 160 euro
  6. 440. Win tickets voor Interieur 2014
  7. 427. De trap
  8. 453. Polaroid kerstkaartjes
  9. 457. Kerstboomversiering in wit, hout en pastel
  10. 433. IKEA challenge: de details

Zowel de IKEA collab als de Dille & Kamille samenwerking voor Kerst waren ook voor mij heel fijne projecten. Grote projecten, die veel voorbereiding vragen, maar die steeds een heel leuk resultaat blijken te hebben. De populairste wedstrijd was dit jaar die van Happy Friday. Ik ben blij dat jullie net zo gek zijn van het merk als ik! Ik doe dan ook mijn best om in 2015 nog eens een Happy Friday pakket aan 1 van jullie weg te schenken! Tenslotte lanceerde ik ook mijn eerste video blog of VLOG. Komend jaar mogen jullie hier af en toe bewegend beeld verwachten!

jaaroverzicht4

Verder plan ik in 2015 nog meer van hetzelfde. Nog meer praktische inspiratieposts met vooral betaalbaar design. Graag wil ik weer wat meer focussen onze verbouwingen, PROJECT'(1)4. Ook de kids krijgen af en toe een plaatsje en ik heb ook enkele leuke samenwerkingen op de planning staan. Ik verdiep me op dit moment ook wat meer in 3D-tekenen en haalde ik mijn eerste interieur-inrichtingsopdrachten binnen! Spannend!

Als ik nog wat verder in de toekomst kijk dan droom ik van een interieur pop-up aan zee en een boek schrijven, want hé wat is een mens nu zonder dromen?

Een spetterend eindejaar voor jullie allemaal en een te gek 2015 vol dromen en geluk!

Veel liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...