Samenwerken

Samen sterk. Daar ga ik voor. Elkaar aanvullen en versterken. Duurzame partnerships waar alle betrokkenen baat bij hebben daar kun je hier van op aan.

Samenwerken kan op heel veel verschillende manieren:

 

  • Met de blog: van productreviews tot give-aways of stylings. Alles kan. Hoe gekker hoe beter, op voorwaarde dat het binnen de stijl van de blog past. Alles wat te maken heeft met interieur, wonen en renoveren daar ben ik zot van. Ook hotspots met een mooi interieur bezoek ik met graagte! Stuur me gerust een berichtje en dan bekijken we samen wat mogelijk is!

 

  • Met Eliza: naast de blog ben ik ook aan de slag als freelance schrijver, stylist en interieurvormgever. Wil je graag zelf een inspiratieblog koppelen aan jouw bedrijf? Heb je een woonkamer of zelfs showroom of vergaderzaal die een frisse wind nodig heeft? Op zoek naar een interieurstyliste voor een leuk project, naar iemand die interieuradvies kan geven? Op zoek naar leuke ideëen voor de invulling van jouw blog, beursstand, … Ik denk graag met je mee! Daarnaast geef ik ook workshops over interieur. Geef me gerust een seintje, ik geef je graag meer uitleg over alle mogelijkheden!

 

Een greep uit de toppartners waar ik toffe samenwerkingen mee uitbouwde:

collage samenwerken