strawberry-mojito-1
Sunshine today! Deze morgen zat ik in de auto op weg naar ’t werk MET mijn zonnebril op mijn neus. Op zo’n ochtend besef ik des te meer hoeveel invloed het weer op me heeft. De zon heeft die mooie eigenschap op ieders gezicht een glimlach te toveren. Dat effect heeft ze op mij vooral in de lente. Na een lange winter, vol dikke jassen en veel te koude dagen, kan ik zooo genieten van die eerste zon. Afgelopen zondag deed ik ook mijn eerste terrasje. Mémorabel moment, aangezien terrasjes-doen één van mijn favoriete bezigheden is als de zon schijnt. Om mezelf nog extra in zomerse sferen te brengen koos ik dan ook voor een cocktail. Een strawberry mojito mét verse aarbeien. I loved it! Hieronder vind je het receptje terug. Santé!

Benodigdheden:
Doosje aardbeien (ongeveer 4 per coctail)
Verse munt (hoe meer, hoe beter!)
Enkele limoenen (in vieren gesneden)
Suiker
Rum
Spuitwater (indien je Mojito Royal wil vervang je dit door cava!)
Crushed ice

Neem een glas en doe er 3 partjes limoen, wat munt, wat suiker en 2 aardbeien bij. Stamp dit aan met een stamper. Voeg er de rum en de overige 2 (in stukken gesneden) aarbeien aan toe. Roer. Vul het glas met crushed iced. Voeg tenslotte een beetje spuitwater (of cava!) toe, tot het glas volledig is gevuld!

Enjoy!

Liefs
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...