645. Horizons Lointains in Koksijde

        

Het is hier wat stil hé. Een oprechte sorry daarvoor. Met de opstart van Kabine blijft de rest er wat achteraan bengelen. Maar, ik beloof je plechtig dat je nu weer meer blogs zal zien verschijnen. Binnenkort volgt ook een Kabine update, so keep posted! In the meantime heb ik een superleuk interieuradresje voor jullie. Eentje in mijn hometown: Koksijde, want ook in het najaar is onze Belgische kust een aanrader om naartoe te trekken. Als je ’t mij vraagt nog tien keer meer dan in de zomer. Zo’n zonovergoten zondag in oktober of een winderige herfstavond. Het heeft zoveel charme. Bovendien waan je je dan vaak alleen op het strand. Even heerlijk uitwaaien, herbronnen. Ik kan er er zo van genieten. Mij zie je veel vaker in de herfst op het strand dan op warme zomer dagen!

Interieur & mode zij aan zij
Als je in de komende weken mijn kant zou uitkomen dan heb ik ook nog een fijn adresje voor jullie: Horizons Lointains in Koksijde. Vroeger was deze winkel een echte interieurwinkel, maar onlangs werd de winkel volledig gerenoveerd en ze mag er wezen! De winkel is nu een mix van home en fashion. Een selectie toffe dameskledij, leuke accessoires als handtassen, zonnebrillen en juwelen staan er zij aan zij met de mooiste strand geïnspireerde decoratie. Ze hebben zoveel leuks in huis! Bovendien werd de winkel ook heel er huiselijk ingericht en is ze daarom heel erg fijn om in rond te dwalen!

Huisgeurtjes
Je kunt er trouwens ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan huisgeurtjes. Van sprays tot stokjes en zakjes. Horizons Lointains heeft het allemaal. Daarbovenop zit de shop op amper een minuut lopen van het strand, een perfect excuus dus voor een fijne namiddagje weg binnenkort!

Horizons Lointains
Zeelaan 292
8670 Koksijde

Liefs en tot snel!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...