644. Boek musthave voor interieurlovers: Insta Interieur!

Insta Interieur, de praktische interieurgids.

Even geleden, maar ik zit terug in blogmodus hoor. De start van KABINE was overweldigend en het was voor mij even zoeken naar een evenwicht. Daarbovenop is Lucet al het hele weekend ziekjes. Maar ik ben er weer! Vandaag zelfs met een boek, dat gebeurd niet veel hé? Het valt dan ook niet vaak voor dat één van mijn collega interieurbloggers een boek schrijft. En wat voor een boek! Anne-Catherine van blog CLOCLO maakte er een juweeltje van! Maak kennis met haar Insta Interieur!

Insta Interieur is een boek naar mijn hart, een praktische gids, waar je thuis echt iets mee kunt. Je hebt geen grote zak geld nodig om Anne-Catherine’s plannen thuis toe te passen. In ‘Insta Interieur’ geeft ze handige én betaalbare tips & tricks om gezelligheid te creëeren, een ruimte instaproof te maken en ze laat je binnenkijken in enkele inspirerende interieurs. Bovendien neemt ze je mee naar de leukste interieuradresjes en leert ze je stap-voor-stap enkele toffe, haalbare DIY’s aan. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een bladwijzer, een desk organizer, adventskalender en ga zo maar door!

Het boek is bovendien ook heel mooi vormgegeven, echt eentje om op je salontafel te laten liggen. Wie heeft het boek al gekocht? Wat denken jullie zou het een aanwinst zijn voor de KABINE shop?

Fijne week!

PS: het geurzakje, de placemat en het notitieboekje shop je hier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...