605. Nieuwe salontafel gezocht!

 

Toen het lief en ik gingen samenwonen hebben we heel wat zaken samen aangekocht, maar het lief woonde al een hele tijd alleen en had ook zelf al heel wat spullen. Praktische zaken als een wasmachine enzo, maar ook een zetel en salontafeltjes. Gelukkig heb ik een lief met smaak en waren dat vooral duurdere designspullen. Hij is zo iemand van het principe: liever 1 keer iets kwalitatiefs kopen dan 20 keer iets goedkoops dat snel stuk gaat. Ikzelf zit daar ergenstussenin (haha wat had je gedacht!). Ik verander het interieur graag en kies daarom soms ook voor super betaalbare dingen. Nu, salontafeltjes dus. Het lief had twee Metro tafeltjes van het Belgische merk XLboom in zwart hout met een verchroomde poot. Ik vond en vind die nog steeds geweldig alleen stoort het me dat ze zo donker zijn. We hebben ook een heel donkere zetel en dat maakt onze zithoek soms nogal zwaar. Daarbovenop ben ik niet heel erg fan van de verchroomde poot. De nieuwe uitvoering van de tafeltjes daarentegen zie ik wel heel erg graag (het lief trouwens ook). Maar is dat niet verschrikkelijk debiel? Gewoon dezelfde salontafels kopen in een andere uitvoering? Wat denken jullie?

Uiteraard zijn er ook heel wat andere opties op de markt tegenwoordig. Vooral ronde salontafels doen het momenteel goed. Ik zou vooral graag verschillende tafeltjes willen in verschillende hoogtes. Die je bij elkaar kunt plaatsen, maar ook apart kunt gebruiken. Handig vind ik dat! Hieronder maakte ik een selectie van de tafeltjes die we ook in overweging nemen. De Bella en Copenhague tafeltjes van Hay vind ik heel erg leuk en ook op de Two Tones van Zuiver liet ik al vaak mijn oog vallen. Welke zijn jullie favorieten?

Andere tips en trics voor salontafeltjes zijn zeker welkom! Alles wordt in overweging genomen! 🙂 Hopelijk mag ik hier binnenkort een styling posten met mijn nieuwe tafeltjes! I’ll keep you posted!

PS: sorry voor de kerstige foto’s, maar deze had ik jullie nog niet laten zien! 🙂

 

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...