608. In de zevende hemel met Smartsleeve!

 

Ik had het in de laatste slaapkamerblog al even aangehaald: we hebben eindelijk een matrasbeschermer. Sinds een jaar staat hier een nieuw bed en budget voor een matrasbeschermer was er toen niet echt meer. Ik had er ook niet echt bij stil gestaan dat dat toch wel hygiënischer is en je matras beter beschermt en dus een langere levensduur geeft. Een mens verliest nogal wat vocht ’s nachts (9 tot 18 emmers per jaar!!!) en de laatste tijd vond ik dat idee nogal vies eigenlijk. Al dat vocht in die matras, nacht na nacht. Een matrasbeschermer dus!

 

 

Mooie emmertjes

Eerlijk gezegd trok Smartsleeve in eerste instantie vooral mijn aandacht door hun leuke dozen en fijne branding. Haha! Niet meteen een grondige reden om te kiezen voor een matrasbeschermer, maar voor mij wel belangrijk! 🙂 Smartsleeve heeft 5 emmertjes, elk met een matrasbeschermer die een specifieke functie heeft. Zo is er de Sleep Ventilated, de Sleep Relaxed, de Sleep Thermo Regulated, Mosquito Protected en de Allergen Protected. Het lief en ik kozen voor de Relaxed versie. Een matrasbeschermer met lavendelparfum die moet zorgen voor een diepere slaap en een anti-stress effect.

Ik was stiekem een beetje bang voor de geur, want ik ben een geurmens maar die mag niet overheersen, zeker niet in de slaapkamer. Dolenthousiast was ik dan ook toen ik de doos opende. De geur is zooooo zalig zacht aanwezig. Ik zou het jullie zo graag laten ervaren, maar dat kan jammer genoeg nog niet. 1819

Smartsleeve?

Naast de topgeur van dit exemplaar bestaat elke Smartsleeve uit drie lagen, waaronder in het midden een luchtlaag die ervoor zorgt dat je zachter slaapt en een 400 keer hogere luchtcirculatie dan bij gelijk welke andere matrasbeschermer! Ik ben alvast echt megafan. Oké, het kost wel iets, maar uiteindelijk denk ik dat zoiets ook echt jaren en jaren kan meegaan, dus dan investeer ik liever in een goed product. Hebben jullie een matrasbeschermer op het bed? Voor welk merk of welke soort zijn jullie gegaan?

Veel liefs van een aftellende (nu 39weken zwanger) E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...