609. Interieur hotspot: Sostrene Grene!

 

Zoals beloofd zal ik nog af en toe eens inzoomen op een Rotterdam Hotspot die net dat tikkeltje specialer was. Een shop waar ik wild enthousiast over ben is Sostrene Grene, een Deense (hoe kan het ook anders?!) keten die in 1973 zijn eerste deuren opende in Aarhus. In de winkel kun je terecht voor alledaagse spullen die je leven elke dag een beetje opvrolijken. Denk aan interieuraccessoires, stationary, hobbymateriaal, keukenitems en nog zoveel meer.

 

 

Snoepkleurtjes aan betaalbare prijzen

De winkel in Rotterdam stond echt barstensvol spullen die ik mee naar huis wilde nemen, allemaal leuke designs en prachtige kleurtjes en dat aan spotprijzen. Sortrene Grene heeft nu zo’n 50 winkels wereldwijd en is in Nederland al een echte rage. Jammergenoeg vind je nog geen shop in België, maar dat zou niet zo lang meer mogen duren. Anna en Clara (de twee zussen achter Sostrene Grene) geloven in variëren. Daarom wisselt het assortiment ook wekelijks en zijn veel spullen slechts een beperkte periode te koop. Een topshop dus om af en toe langs te gaan voor een heerlijke dosis inspiratie!

Geen webshop

En als je nu al op zoek was naar de webshop van de winkel moet ik je teleurstellen: die is er niet. HIER vind je een overzicht van de winkels terug. Dus binnenkort in Rotterdam, Den Haag, Lille, Parijs, Nijmegen of Zwolle, ga dan zeker eens langs, je zal het je niet beklagen!

Liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...