409. interieurtrend: beton !

beton1 beton2 beton3

De tijd dat beton enkel werd gebruikt om muren te metsen en andere ruwbouwerken uit te voeren is lang voorbij. Tegenwoordig is het materiaal helemaal hip en trending in interieurland. Tal van bedrijven leggen zich momenteel toe op creaties uit beton. Van keukenwerkbladen, tot lavabo’s en van lampen tot vloeren. Tegenwoordig kan alles uit beton.
beton4Extra plus is dat meer en meer bedrijven zich specialiseren in prefab beton op maat, Enjoy Concrete bijvoorbeeld. Vroeger moest namelijk alles ter plaatste bekist en gegoten worden. Je kunt je wel inbeelden dat dat voor neem nu een keukenwerkblad altijd een heel gedoe was en dus ook een vrij dure klus. Tegenwoordig kun je gewoon je gewenste afmetingen doorgeven, alles wordt in het bedrijf gegoten en dan achteraf bij jou geleverd en geïnstalleerd. Goeie zaak toch?
beton5

Er zijn trouwens ook verffabricanten die een betonlijn hebben. Een soort verf waarmee je een muur er kunt laten uitzien als beton. Een eenvoudige oplossing voor wie toch beton in huis wil dus! De lijn Strict by Stone van Boss Paints is een voorbeeld daarvan! Zouden jullie voor beton opteren in je interieur? En hoe zou je dat dan doen? Ga je voor een vloer? Of eerder accessoires? Wij gaan waarschijnlijk zo’n betonnen keukenwerkblad installeren! Yeey!! 🙂 Als ie er ligt krijgen jullie uiteraard als eerste de foto’s!

Veel liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...