558. 8 x konijntjes voor de kinderkamer!

rabbit1rabbit2 rabbit4

De paasvakantie is officieel voorbij, maar ik hou nog even aan de gedachte vast (ja, ik had ook een week verlof). Konijntjes (de niet-levende variant!) zijn namelijk super dankbaar om er de kinderkamer mee te decoreren. Ze zijn lief en zacht en bijna alle kinderen houden ervan. Toen ik klein was heb ik er ook een stuk of 2 gehad, dwergkonijntjes. Naast mijn dwerghamster (die niet anders deed dan weglopen) en kippen, mijn enige huisdieren eigenlijk. Ik heb bijvoorbeeld nooit een kat of hond gehad. En ben op vandaag dan ook niet zo’n dierenmadam. Ik vind ze niet vervelend ofzo, ik heb er gewoon niks mee. Maar konijnen? Die vind ik schattig! 🙂

rabit3rabbit 5

 

Nijntje is momenteel weer helemaal terug van weggeweest in hip kinderland en het was ook dat schattige konijn die de pluisdierengekte in de kinderland op gang trok denk ik. Wat vinden jullie van de trend? En van welke soort zijn jullie meer fan? Strak en grafisch (zoals Nijntje), of liever zacht en romantisch?

Het behangpapier van Groovy Magnets vind ik ook geweldig, wij hebben een zebra hangen in de bureau van mijn vriend. Het leuke van een kinderkamer is dat je wel eens gek mag doen. Je kunt subtiel een poster aan de muur hangen, maar je kunt ook een hele muur behangen met konijnen, alles kan en matcht ook!

Veel plezier!

E.

beelden: ferm living, Peony & Sage, Little-look, groovy magnetsLivetteskids on Etsy,  lapin & mesparkling paperBodie & Fou

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...