653. Trend: alles in manden!

 

 

Tegenwoordig kun je er niet meer naast kijken: manden zijn hip. En dat in alle mogelijke vormen en maten. Manden in riet doen het heel goed, maar ook stoffen manden en draadmanden blijven het goed doen. Ze zijn dan ook niet alleen mooi, maar ook gewoon super handig. Ook thuis gebruik ik zelf manden voor fanalen en nog wat. Het speelgoed van Lucet bijvoorbeeld. Dat zit bij ons in van die manden die blijven rechtstaan maar die je ook kunt plat duwen. De wasbare mandjes van Uashmama gebruik ik dan weer graag op tafel en op mijn gerief op te bergen in de badkamer. Heel wat planten (zowel binnen als buiten) staan dan weer in rieten manden. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er een mand voor.

Manden zijn ook gewoon heel erg flexibel en ze combineren goed in elke interieurstijl. In de landelijke stijl zul je zwaardere rieten manden zien, terwijl je in de scandinavische woonstijl slankere vormen en vooral prints (vaak zwart-wit) zult zien.

Hebben jullie veel manden in huis? Waarvoor gebruiken jullie die graag?

 

Bij KABINE hebben we heel veel manden! De meeste manden op de foto’s vind je hier. Het leuke gekleurde mandje op de vierde foto vind je bij Mira!

 

Liefs!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...