395. Kleuradvies in het levis ambiance house!

levis_EDW_2levis_EDW_3Levis_EDW_6Gisteren opende een nieuwe creatieve hotspot aan de Nieuwstraat in Brussel; het LEVIS AMBIANCE HOUSE! LEVIS is in ons belgenland één van de topmerken als het aankomt op verf voor huis en alles daarin en daarrond. Zelf ben ik ook grote fan. Het merk slaagt er namelijk steeds in hele mooie kleurenpaletten uit te kiezen en die ook te lanceren op heel originele manieren. Zo ook voor deze nieuwe ambiance collectie. Voor een deel van de collectie werkt men samen met Belgische mode ontwerpers. Onder andere Christophe Coppens en Veronique Branquinho passeerden reeds de revue. Vandaag is het de beurt aan Bruno Pieters. De designers vertalen hun werk in mode naar intieurdesign en maken zo een beperkte collectie van trendkleuren in verf. levis_EDW_4levis_EDW_5Om die collectie te lanceren opent LEVIS dus tijdelijk hun ambiance house in Brussel, wat goed is voor zo’n 250m² creativiteit en inspiratie. Je kunt er gaan luisteren naar kleurexperts, een kopje koffie drinken in de Vascobello koffiebar of inspiratie opdoen in de prachtige showrooms. Wil je dus graag persoonlijk kleuradvies voor jouw huis? Of wil je graag een workshop ‘kleurinspiratie voor je interieur’ volgen. Dat kan en dat kan zelfs gratis!

Alle info rond wanneer je er voor welke lezing of advies terecht kunt vind je hier.

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...