559. De lente in je interieur!

lentehuis8lentehuis4lentehuis2lentehuis5 lentehuis3

Zondag was ik het plots beu. Ik heb af en toe zo van die momentjes. Het huis voelt stoffig en rommelig aan en dan begint het te jeuken. Opruimen, stofzuigen, dweilen en dan het leuke werk: stylen. De lente in ons interieur brengen was mijn missie deze zondag!

Ik plooide wat plaids op en ook ons koeienvel gaf ik een plaatsje in de kast. We gaan voor licht en luchtig, voor een nieuw seizoen in huis. Daarbij horen ook altijd nieuwe kleurtjes.. Wat nieuwe kussens en een leuke plaid in oudroze en klein tapijtje waar het grijsgroen van aan de muur ook in terugkomt vormen mijn pallet voor komend seizoen.

lentehuis6lentehuis8lentehuis7lentehuis9

Wat ik ook altijd doe bij een seizoensverandering is wat accessoires wegnemen en de resterende  hergroeperen. Zo kregen mijn monstera en teerbeminde cactus een nieuwe plek naast de kast. Groepjes maken, is de truc voor een leuke styling. Heel vaak werkt men hierbij met de regel van 3. 3 voorwerpen samen, liefst iets lang/hoog, iets klein/laag en iets ronder die de beide verbindt werkt altijd heel goed samen.

Ik ben achteraf even in de zetel gaan zitten om mijn werk te aanschouwen en echt, ik ben er zo blij mee! Alles voelt weer fris en zuiver aan, klaar voor een nieuwe zomer. Laat ze dus maar komen!

Kussens, tapijt en oudroze gebreide plaid: Mette Ditmer
roze dot-kussen: Hay
Zetel: indera
Salontafeltje: XLboom
Houten rendier: BLISS
kaarsenpotjes met tekst: Serax
Monstera: Dille&Kamille / Cactus: ikea 
Nog andere vragen: shoot!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...