547. Farrow & Ball trendkleuren + leuke give-away!

Inchyra1

Een tijdje terug kreeg ik een leuke vraag: of ik moodboardjes wilde maken. En als er nu iets is wat ik graag doe, dan is het dat wel. Ik vind het zo leuk om op zoek te gaan naar beelden die op een andere manier het onderwerp vertegenwoordigen. Beelden die onrechtstreeks toch een samenhang hebben en dus heel mooi werken samen. Naast foto’s bewerken, één van mijn hobby’s 🙂

Opdracht hier was werken rond kleur. Topmerk Farrow & Ball bracht recent 9 nieuwe kleuren uit. Stuk voor stuk klassiekers die in elk interieur passen, maar bedoeling was om mijn favoriete kleur te kiezen en daarrond een inspirerend moodboard te maken. Tof!

combinatie-700x461 yncyra

 

Als topkleur koos ik Inchyra Blue. De Farrow & Ball trendkleuren zijn allemaal geweldig, maar de diep blauwgrijsgroene kleur, vond ik prachtig! Naast de lichte kleuren en de pastels zullen diepe kleuren dit jaar weer hun opmars kennen, deze tint vind ik een goed voorbeeld van hoe mooi die kunnen zijn. Zeker in combinatie met pastel. Hierboven combineerde ik het met een andere nieuwe kleur uit de collectie namelijk peignoir. Voor mij de perfecte pastelroze tint!

Leuke is dat ik naar aanleiding van die lancering ook 5 L verf mag weggeven! Bedoeling is dat jullie zelf een moodboard maken met de favoriete kleur uit de collectie en die delen op instagram met de hashtag #myfavoritenewcolour ! Stuur je afbeelding ook door naar eliza@www.ergenstussenin.be. Op woensdag 24 februari maak ik bekend wie de verf wint!

Veel succes!

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...