548. Trend: vazen in alle mogelijke vormen en formaten!

vazenkwantum1vazenkwantum2vazenkwantum5 vazenkwantum3vazenkwantum4

Ik kan tegenwoordig Pinterest niet meer openen zonder op vazen te botsen. Decoratieve vazen zijn een dikke trend aan het worden en ik vind het best leuk eigenlijk. Vooral de flesvazen vind ik geweldig. Er zijn heel wat merken die leuke exemplaren in de collectie hebben, maar vaak kosten die stukken van mensen. Persoonlijk iets wat ik niet bereid ben om te betalen voor een vaas. Gelukkig zijn er heel wat andere merken die leuke woonspullen aanbieden tegen betaalbare prijsjes.

Ik vind het ook heel erg moeilijk om er een favoriet uit te kiezen. Ik hou van de XL versies die je meestal op de grond plaatst. Leeg of met wat takken erin. Maar ik hou ook van een verzameling kleine vaasjes. In allerlei formaten en vormen, mooi samengebracht. Onthou bij je styling vooral dat je met vazen heel veel mag en dat niet in elke vaas een bloem moet. Stop er in de één geen en in de ander dan twee, dat brengt beweging in je compositie.

Leuk is ook om gebruikte flesjes van bijvoorbeeld wijn, bier, dressings, … te hergebruiken en te mixen met gekochte exemplaren. Je kunt vaasjes ook spuiten. Action heeft heel goedkope verfspuitbussen in hun assortiment. Goud matcht bijvoorbeeld goed met pastels en en doorzichtig glas. Geniet vooral van het styling en het zoeken van je compositie. En vooral: durf!

Liefs,

E.

beelden: Kwantumbabesinboyland.se, Jo Headington

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...