549. Levis op Batibouw, win je tickets!

levisbatibouw1levisbatibouw5levisbatibouw6levisbatibouw2

 

Batibouw, een van de grootste beurzen van ons land, zit er weer aan te komen. Voor lezers met bouw of verbouwplannen het moment om plannen te concretiseren en koopjes te doen! Ook goeie vriend van de blogLevis zal er van de partij zijn en ze brengt heel wat nieuwigheden met zich mee. Voor de lezers met verfplannen (en dat zijn er wel wat heb ik gemerkt), dus het moment op inspiratie op te doen

Naast de trendcollectie, waar dat mooie Ochre Gold de hoofdrol in speelt, brengt Levis op Batibouw namelijk nog vier andere nieuwe collecties mee. Ik heb ze al mogen bewonderen en ik zeg u: ze zijn de maks! Vooral “fresh & airy” en “basic & whites”, (hahaha) maar dat is voor jullie waarschijnlijk geen verrassing meer. Geen groter voorstander van wit en pastel dan ik. 🙂

Tenslotte krijgt het grote publiek ook voor het eerst de automatische self-servicemengmachine te zien. Je kunt er dus zelf je eigen kleurtjes mengen en voor wie dat doet: je mag ook een staal meenemen naar huis! Dubbel win dus! 🙂

levisbatibouw3levisbatibouw4

En uiteraard de blog zou de blog niet zijn als ze niet ook tickets voor de leuke beurs zou weggeven. Ik beschik over 5 duo-tickets en die doe ik uiteraard cadeau aan de trouwste lezers! Wil je dus graag kans maken op zo’n ticket: mail me dan zo snel als je kunt op eliza@www.ergenstussenin.be. De liefste/zotste/grappigste mailers winnen! 🙂 Winnaars maak ik bekend komende zaterdag op de facebookpagina!

Veel liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...