612. Welkom lente!


Jaaa lieve schatten, het is zo ver! Sinds deze week mogen we de lente weer “goeie dag” zeggen! Dat is meteen ook mijn favoriete seizoen van ’t jaar, dus ik ben hier zo blij mee! Met een pasgeboren baby hier geen tijd voor lenteschoonmaak, maar wel hier en daar wat kleine aanpassingen in huis. Wanneer een nieuw seizoen aanbreekt heb ik altijd zin om mijn ‘kleine hoekjes’ wat te veranderen. En dat kunnen echt heel kleine dingen zijn: een nieuwe quote op mijn letterbord, bloempotjes in andere kleuren, nieuwe kleuren op tafel als ik gasten ontvang… Je interieur anders doen aanvoelen kan soms echt met heel kleine dingen.

Roze en groenblauw

Op vlak van kleur zien we dit seizoen veel roze en groenblauw. Op de foto’s zie je daar wat voorbeelden van: pastelroze bloempotjes, een blauwe vaas, een muntgroen kastje, voor mij zijn het eigenlijk al even standaard tinten hier in huis. Wat vinden jullie trouwens van die geweldige servetjes van zusss? We ontvangen deze dagen heel wat bezoek en ik kreeg er al zoveel leuke reacties op! Ik kocht ze bij Keet in Rotterdam maar je vind ze ook online. Persoonlijk ben ik helemaal weg van het merk, leuk en betaalbaar! Helemaal mijn stijl!

Fan van het tuincentrum

Naast die kleine veranderingen hier en daar trek ik ook steevast naar het tuincentrum. In de lente en zomer ben ik daar heel vaak te vinden eigenlijk :-). Lucet gaat nu met me mee en ik kijk al uit naar de dag dat ze me vraagt om nog eens naar de diertjes te gaan kijken. Dat deedik zelf ook toen ik klein was 🙂 . Tijdens mijn eerste bezoek ging ik vooral voor nieuwe kruiden. Mijn kruidentuin is helemaal dood en ik snak echt naar wat groen naast de keuken. Ik vind het ook veel leuker om te koken als ik verse kruiden kan gebruiken. Daarnaast ga ik ook eens spinazie planten en uiteraard bracht ik ook wat voorjaarsbloemetjes mee. Nu alleen nog tijd vinden om alles weer een leuke plek te geven!

Hoe halen jullie de lente in huis?

Liefs!

E.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...