611. DIY doopsuiker!


 

Morgen is Lucet al 1 maand bij ons, al vier weken. Gek hoe snel alles gaat. Het is super leuk, maar soms ook heel vermoeiend en intensief. Ongelofelijk hoeveel je voor zo’n klein mensje doet. Zonder nadenken. Op de foto’s in deze blog geef ik jullie een blik op de doopsuikertjes en het kaartje van onze dochter. Zo leuk vond ik het om overal ideetjes te zoeken en hier zelf aan te werken. Met deze blog hoop ik ook enkelen onder jullie te kunnen inspireren.

Ook bij IKEA 

Wat ik zeker wilde is geen cliché doopsuiker verhaal. Het lief en ik zijn echte snoepers, maar doopsuikers zijn niet aan ons besteed. Daarnaast wilden we ook graag iets bruikbaars uitdelen. Iets waar mensen iets mee zijn. Geen overbodige doosjes en potjes dus. Na vele avondjes op pinterest kwam ik tot dit resultaat. Wat vinden jullie ervan? Ik kocht heel veel van de dingen gewoon bij IKEA! Het huisje bijvoorbeeld is een poppenhuis uit het kinderassortiment. Ik schilderde de buitenkant, leefde me wat uit met stickertjes en tadaaa: hallo super betaalbaar uitstalrekje! Heel erg leuk vind ik het ook dat Lucet dit later echt ook nog als poppenhuis zal kunnen gebruiken! Ik werkte ook met deze cactusjes van bij IKEA. Een gepersonaliseerde sticker op het potje maakt het een echt ‘doopsuikergeschenkje’. Daarnaast vulde ik mooie glazen flesjes met de lievelingssnoepjes van het lief en mezelf en liet ik op Etsy gepersonaliseerde lippenbalsems maken.

Een klein beetje Zweden in de mix

Tenslotte wilde ik ook een verwijzing naar onze voorliefde voor het hoge Noorden en de Scandinavische woon- en leefstijl. Deze mini-rendiertjes van Atelier Pierre waren hier perfect voor. Hoe schattig zijn die?! Door veel zelf te doen en te werken met een mix van design en betaalbaar IKEA gerief heb je super leuke, bruikbare en vooral ook betaalbare doopsuiker geschenkjes! En de letters van het Belgische merk Trixie, die samen haar initialen vormen, passen er ook geweldig goed bij toch?Voor het kaartje kozen we bijna direct voor letterpress. Gewoon omdat ik het zo mooi vind. Het ontwerp deed ik zelf. Al begon ik wel 15 keer opnieuw denk ik, maar ook dat hoort erbij en zorgt er uiteindelijk voor dat je mega fier bent op het resultaat! 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...