557. Duurzaam en bewuster met ANVÄNDBAR !

anvandbar1 anvandbar2anvandbar5 anvandbar3 anvandbar4anvandbar7anvandbar6

Zoals jullie wel weten is dit niet echt zo’n blog die aan elke nieuwe collectie van elk leuk interieurmerk een artikel gaat wijden. Waarom weet ik eigenlijk niet goed, misschien omdat ik het zelf niet altijd interessant vind om te lezen? Heel af en toe valt dan toch een collectie in mijn mailbox waar ik dolenthousiast van wordt. En dan moét het echt online. Deze is weer zo eentje. Maak kennis met de ANVÄNDBAR lijn van IKEA.

Met de nieuwe collectie beoogt IKEA ons bewuster, duurzamer en groener te laten leven. Eerlijk gezegd drie begrippen die ik voorheen niet onmiddellijk aan de keten koppelde, maar met ANVÄNDBAR komt daar verandering in.  Water en energie besparen. Afval sorteren. Kleine dingetjes doen wanneer je kan. Vaak met kleine producten die opgaan in het dagelijkse leven: van accessoires om te planten en te koken, tot tassen van natuurlijke materialen. Ze helpen je de afwas te doen, schoon te maken en afval te sorteren. Allemaal artikelen gemaakt van natuurlijke materialen zoals porselein, terracotta, glas, hout en katoen.

Mijn toppers uit de collectie? De bank met plantenbak, de hele terracotta-collectie, van ovenschotel tot zelfbedruipende plantenpot: i love it! Oh en de stoffer en blik, gewoon omdat ik ze leuk vind en omdat ik eigenlijk wel graag veeg. Soms ontzie ik het zo erg om die luide stofzuiger uit te halen! Hebben jullie dat ook?

Welke stuks halen jullie zeker in huis? O ja, dit was géén gesponsorde blogpost, zo oprecht overtuigd ben ik ervan! 🙂

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...