556. Life on sneakers bij ARCK!

lifeonsneakers1lifeonsneakers2lifeonsneakers5lifeonsneakers6lifeonsneakers3lifeonsneakers7

Normaal gezien zie je hier heel weinig eventreports. Dat ligt enerzijds aan het feit dat ik gewoon weinig op dergelijke uitnodigingen in ga en anderzijds aan het feit dat ik ze alleen deel als ze ook in een mooie setting plaats vinden. Als je dat ARCK kiest als locatie, dan zit je gewoon meteen goed he!

Naast een toplocatie, zat het event ook gewoon zo goed in elkaar.
Lieve Evi van Rue No lanceerde vorige week haar boek, life on sneakers. Evi werd in 2013 plots doodziek. Geen deadlines meer, gedaan met een volle agenda en zelfs volwaardig mama zijn lukte niet meer. Het leven zoals ze gekend had was voorbij en het ziekenhuisbed was haar nieuwe vriend. Haar lichaam werd ziek en riep haar een halt toe. Een lange weg voor tegenslagen leidde haar uiteindelijk naar haar diagnose en haar nieuwe leven. Haar plan B. De weg schreef ze neer in haar nieuwe boek, life on sneakers dus. In het boek neemt ze je aan de hand van vijf hoofdstukken doorheen haar belangrijkste emoties: onmacht, verdriet, hoop, aanvaarding en dankbaarheid. Tijdens de boeklancering liet ze ons die gevoelens letterlijk aan de lijve ondervinden. Ze richtte elke kamer bij ARCK in in een gevoel. En dat werkte geweldig goed. Elke keer ik een kamer binnen ging stapte ik echt in de emotie binnen. Het greep me naar de keel. Zonder woorden.

Ik ben nog niet begonnen met lezen, al heb ik wel heel veel zin. Ik zou het boek graag willen sparen tot eind mei. Dan gaan we twee weken in Italië rondtrekken en dan lijkt het me de perfecte ontspanning om mee te nemen. Heeft iemand onder jullie het boek al gelezen?

Foto’s door Annelies Van Hove

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...