600. YAY YAY tijd voor een Atelier Pierre give-away!

kerstdeco11kerstdeco9unknownkerstdeco8

 

YAY! Het is weer give-away tijd! Ik had het hier en daar vorige week al laten vallen en vandaag is het zover! Een super toffe wedstrijd in samenwerking met één van mijn favoriete brands van het moment! Atelier Pierre is een West-Vlaams familiebedrijf dat barst van de goesting en creativiteit. Onmiddellijk vat die zin ook samen waarom ik me persoonlijk zo tot hen aangetrokken voel denk ik. Een West-Vlaamse, creatieve en ondernemende familie, daar wil je gewoon mee samenwerken! Atelier Pierre groeide van een kleine doopsuikerwinkel uit tot de Van Halst groep, een bedrijf vooral gespecialiseerd in geboorte- en communiebedankjes en verpakkingen. Met Atelier Pierre willen ze dit pad opentrekken en ontwikkelen ze nu ook interieur accessoires. Hun bekendste creatie zijn de houten puzzel dieren die je tegenwoordig overal ziet opduiken. Ook ik heb er ondertussen al enkele in huis! 🙂 Heel recent werd ook een super leuke nieuwe collectie losgelaten Miffy Moodlights en Wall art. Schitterend vind ik ze! En hou je maar vast want ik kreeg al een sneak-preview van wat er begin 2017 nog gelanceerd wordt en het zijn ook zo’n leuke stuks!

De collecties binnen Atelier Pierre worden ontwikkeld door een groep creatieve mensen binnen het bedrijf, maar voor elke nieuwe collectie werkt men ook samen met jonge designers. Op die manier wil het bedrijf hen een platform bieden om creatieve ideeën in de markt te zetten en hun goesting voor design en creativiteit uit te wisselen. Authenticiteit en betaalbarheid zijn hier steeds belangrijk bij. Hebben jullie al een Atelier Pierre stuk in huis?

Winnen?

Vandaag heb je ook de kans om een stuk uit de collectie te winnen! Ik mag namelijk 2x een hangende Eland (large) weggeven. Dat was ook het eerste stuk die ik zelf in huis haalde, dus vond ik dat wel toepasselijk! Deelnemen gebeurd deze keer op Facebook of Instagram (of allebei!) en doe je zo:

Op Instagram:

  • Volg de Atelier Pierre en Ergenstussenin account
  • tag 2 vrienden onder de wedstrijdfoto op de Ergenstussenin account
  • maak zelf een leuke foto van de plaats waar je de Eland een plek zou geven thuis als je wint
  • deel die op Instagram en vermeld hierbij de hashtag: #ergenstusseninxatelierpierregiveaway
  • Zorg ervoor dat je profiel openbaar staat (zodat ik je foto kan terugvinden!) en duimen maar!

Op Facebook:

  • Like de Atelier Pierre en Ergenstussenin pagina
  • maak zelf een leuke foto van de plaats waar je de Eland een plek zou geven thuis als je wint
  • deel die op Facebook en vermeld hierbij de hashtag: #ergenstusseninxatelierpierregiveaway
  • en duimen maar!

Je mag op beide media deelnemen (zo heb je dubbel zoveel kans) en je mag ook met zoveel foto’s deelnemen als je zelf wil! De winnaars maak ik bekend op 24 december op de Facebook pagina van de blog! Veel succes!

PS: geen geluk dan vind je ook veel van de collectie op de Nordic Living webshop!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...