Deze blog gaat over het leven en alles wat daar rond hangt. Het draait dus zeker niet enkel en alleen rond mezelf en mijn gedachtenwereld. Neen! Ik wil het ruimer. Ik wil andere standpunten, meningen en visies. Daarom wil ik jullie vanaf heden, maandelijks gastbloggers voorschotelen. Mensen uit totaal verschillende werelden die waarschijnlijk zullen schrijven over totaal verschillende dingen. Maar dat maakt het net leuk en boeiend. Ik hoop dat jullie ook zo curieus zijn als ik… Morgen de eerste gastblog, maar vandaag al een kleine introductie:


 Eva. Klein en fijn. Haar twee beste vrienden: roltabak en wijntjes. Ze houdt van ’t leven en de zon. Na een avontuur van enkele maanden in Benin, was haar volgende project Berlijn. Ze is mijn lieve vriendin, we deelden lief en leed doorheen onze hele studententijd. Ze is een lijstjesmadam en kan de dingen mooi verwoorden. Op haar typische eigen manier.

Facts & Figures:
Naam: Eva
Leeftijd: 23
Opgegroeid in: Gent, woont sinds sept. 2011 in Berlijn
Studeerde: communicatiemanagement en sociaal werk
Status: verliefd
Carrière: maatschappelijk werker

Zoals beloofd dus morgen haar relaas! Ik heb het al gelezen en het is beslist een blogbezoek waard!

Enjoy your sunday!
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...