Een tijdje terug was ik helemaal verslaafd aan Gossip Girl. Eén van mijn vriendinnen had me de vier dvd-boxen geleend en ik was helemaal verkocht. Elk vrij moment probeerde ik voor de televisie te spenderen! Shame on me! Ik ben wel zo’n seriemadam. Als ik eenmaal iets begin te volgen dan moet ik het ook allemaal gezien hebben. Verstand op nul en even helemaal niet nadenken, pure feelgood!

Toegegeven, ik heb het vooral voor Blair. Ik vind haar stijl en haar manier van doen gewoon geweldig! 🙂 In één van de afleveringen droeg ze een vlinderdas. Een klein detail, maar het kan een outfit volledig veranderen. Op Asos.com vond ik vrij gelijkaardige strikjes. Ik vind ze heel erg leuk, maar wel vrij duur. Wat vinden jullie? Iemand al goedkopere versies gespot?

Enjoy your day!
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...