376 Invite.L !

foto 1foto lko

foto 3jnhkjufoto 3lkjpmfoto 2lkjhoifoto 4jhbhfoto 4oihfd       foto 5iuyu!
Ik ben gek op mooie notebooks. Eigenlijk op alles dat ik op mijn bureau kan gebruiken. Ik spring dan ook telkens een gat in de lucht als ik een leuk merk ontdek dat ze in huis heeft! Vandaag wil ik zo’n toppertje aan jullie voorstellen! Invite.L is een Koreaans merk dat in Amerika al op heel veel succes kan rekenen. Niet moeilijk ook, ze hebben schitterende producten. Allemaal net dat tikkeltje anders dan de notebooks die je standaard bij ons in de winkel vind. Leuke typo’s, zachte kleuren, mooie patronen en bovendien is alles van super goede kwaliteit. Ik word er op slag heel erg vrolijk van. Maar niet alleen de notebooks zijn fantastisch, ook hun andere producten zijn heel erg leuk. Neem bijvoorbeeld de agenda of de business cards case (voor je visitekaartjes), of de vilten tas. Ik ben echt helemaal verliefd op dit fantastische merk. Leuke plus is bovendien de elegante en hele toegankelijke website!

Ik heb hun 1/4 geruite notebook en het leren tasje om mijn visitekaartjes in om te bergen thuis liggen. Ik liet vorige week nieuwe kaartjes ontwerpen dus dat komt al helemaal van pas. Het notebookje vind ik voorlopig nog te mooi om te gebruiken, maar als ik het toch doe dan wordt dat zeker voor een heel speciaal doel! Ik hou jullie op de hoogte!

Wil je zelf ook een van hun schitterende producten aanschaffen dan heb ik goed nieuws! Invite.L biedt me de kans om al mijn lieve lezers een kortingscode aan te bieden. Dus bestel je voor 22 februari voor meer dan 40 USD – dat is zo’n 29 EUR – dan krijg je op alles 10% korting! Gebruik gewoon de kortingscode: ‘ergenstussenin’ bij je bestelling!

Veel liefs,
E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...