377. Interieuropleiding !

lifeZoals jullie weten startte ik een paar weken terug een avondopleiding in interieurvormgeving. Ondertussen zijn we 3 lessen verder en kan ik jullie dus een eerste stand van zaken geven. Ik kon alvast mijn romantisch idee over het inrichten van een huis vaarwel zeggen. Er komt namelijk wel meer bij kijken dan het juiste potje verf of een mooie stof. De basis van een goed interieurdesign is een goed plan. De eerste stappen zijn dus het opmeten van de ruimte en dit naar een plan vertalen. En geloof me die laatste stap, dat is niet de meest evidente! Het vergt heel wat ruimtelijk inzicht om het plattegrond en alle zij-aanzichten net op papier te krijgen. Oefenen, oefenen, oefenen dus!

De opleiding is een intensieve en vrij korte opleiding. Daar heb ik bewust voor gekozen omdat ik het niet kon opbrengen om nog eens twee jaar naar school te gaan. Maar kort en intensief wil dus ook zeggen heel veel werk in korte tijd. We hebben nu drie lessen achter de rug en hebben ook al drie grote opdrachten gekregen. We hebben enkele ruimtes moeten opmeten, een voorstudie moeten uitwerken en een moodboard gemaakt. Allemaal heel leuk om te doen!

Stilletjes aan groeit het verlangen om van met mijn interieurpassie echt iets te gaan doen. Een nieuwe droom, een nieuwe ambitie. En wie weet…? 🙂

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...