378. Interieurtrend: Marmer !

Cactushabituslivingdienblad-marmermarmeren-waxinelichthoudersmarmeren-achterwandmedia-cachemen-of-habit-tumblr

Ik kan met veel plezier een nieuwe interieurtrend signaleren. Tegenwoordig gebruikt men overal in huis wit/grijs warmer. In de keuken, badkamer, als accessoire of behangmotief. Alles kan. Ikzelf ben dikke fan, het lief jammer genoeg minder. Dus geen grote marmeren tabletten in ons huis. Ik ben wel van plan hier en daar wat accessoires neer te planten. De marmeren plateau (foto 1 & 3) vind ik bijvoorbeeld geweldig en heel subtiel, je vindt ze o.a bij Hay Wat vinden jullie ervan? Is het iets wat jullie zelf zouden gebruiken?

Ik heb een drukke week voor de boeg. Zowel op het werk als daarbuiten. Dinsdag heb ik weer avondles en dit weekend doen we met een man of 15 de laatste afbraakwerken in ons huis, want volgende week start de (bij)bouw officieel!!! 🙂 Gelukkig gaan vooral de mannen hun spierbundels laten zegevieren. Ik ben verantwoordelijk gesteld voor spijs en drank. Dus boodschappen doen, koken en voorbereiden, maar erg vind ik dat niet want elke stap is een stap dichter in de verwezelijking van PROJECT’1(4)! Ik hoop dat jullie allemaal een drukke, bevredigende en vooral leuke week tegemoet gaan!

Veel liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...