Fotokabientjes. In den beginne vond ik ze verschrikkelijk. Ik was er alleen te vinden als ik ergens een pasfoto voor nodig had. De foto’s die ik over had werden zorgvuldig verbrand. Ik kon er maar niet in slagen een deftige pasfoto te fabriceren. Toen ik wat ouder was ontdekte ik ook hun betere kant. Niks leuker dan samen met vriendinnen de gekste plaatjes te laten nemen!! Onlangs ontdekte ik een website die een soortgelijke applicatie aanbied. Ik fan natuurlijk! 🙂

Op www.laphotocabine.com kom je in een echt kabientje terecht. De resultaten kun je opslaan of doormailen. Pluspunt: alles is simpel en gaat super snel! Het programma heeft trouwens ook applicaties voor smartphones. Je kunt dus voortaan je persoonlijk kabientje overal mee naartoe sleuren! Ik zou zeggen: probeer & leef u uit!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...