Mei loopt op zijn einde, juni staat vol ongeduld te popelen om eraan te beginnen. Hopelijk krijgen we nu eindelijk onze weldverdiende portie zon. Ik duim alvast! Het wordt ondertussen een gewoonte op ergenstussenin om ook deze maand een gastblogger aan jullie voor te stellen. Deze keer geen vrouw, neen tijd om wat mannelijk geweld een plaats te geven op deze blog! En gene zever: de gastblog wordt een pareltje! So stay tuned…

Jan. Ervaren rot. Bekend regionaal journalist en auteur van “Niemand ziet des nachts de schrijver”. Zijn scherpe pen werd tegelijkertijd bewonderd en gevreesd, zijn onverbloemde schrijfstijl deed menig politicus knarsetanden. Naast pen en papier, is ook bluesrock zijn passie. En alsof dat nog niet genoeg is hij ook liefhebbende vader en echtgenoot.

Facts & Figures:
Naam: Jan Vanderstichelen
Leeftijd: 49 jaar
Woonplaats: Koksijde
Status: getrouwd
Carrière: schrijver/logistiek medewerker

 
Bereid u allen voor een een portie stevig schrijfwerk! Juij! 🙂

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...