647. Kerstcadeautjes met Smartphoto!

 

Persoonlijke kerstcadeautjes

Nog een week en de feestdagen kloppen weer bij ons aan. Ongelofelijk hoe snel dat allemaal weer gegaan is. Binnen enkele maanden opent mijn shop zijn deuren en wordt Lucet al 1 jaar. 2017 lijkt voorbij geflitst te zijn zonder dat ik het echt kon vastgrijpen. Hoe ouder ik word hoe sneller de tijd altijd maar wegtikt. Is dat bij jullie ook zo?

Kerst staat uiteraard ook gelijk aan cadeautjes! Ik heb er al heel wat bijeen geshopt. Met een grote familie, een dochter die vier peters heeft en enkele pete- en metekindjes kom je snel aan een berg pakjes, maar erg vind ik dat niet. 🙂 Ik hou er ook van af en toe iets heel persoonlijk te geven. Iets met foto’s bijvoorbeeld. Dit jaar ging ik o.a. voor deze geweldig mooie kalender. Een houten voetje en kartonnen kaarten per maand, helemaal personaliseerbaar! Geweldig vond ik ze! Ook onze kerstkaartjes liet ik bij Smartphoto maken trouwens!

Maken jullie soms persoonlijke cadeautjes? Iets met foto’s of misschien iets zelf gekookt of geknutseld? Ik hoor al jullie tips heel graag!

Liefs,

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...