Eindelijk ben ik er geraakt! Na twee dagen van stilzwijgen mijn honderdste post!! Twee drukke dagen en met zo’n weertje buiten vond ik maar de tijd niet om te schrijven. Mijn oprechte excuses aan de lezers die vol ongeduld zaten te wachten! 😉

Deze post is toch de (kleine) eerste mijlpaal in de geschiedenis van ergenstussenin. Daarom wil ik bij deze al mijn trouwe volgers en sporadische bezoekers heel erg bedanken. Ook mijn gastbloggers verdienen nogmaals een “dikke dank u wel” ! Ik heb lang zitten nadenken over hoe ik jullie een gepast teken van nederigheid kon schenken, maar ik denk dat ik daar wel in geslaagd ben. Ik heb het op een akkoordje gegooid met de Frank, resultaat is dit schitterende weer! Alstublieft! 😉

Voor de rest ga ik jullie niet te lang meer uit de zon weghouden en besluit ik deze post naar goede gewoonte met een quote. Geniet van jullie (hopelijk) lang weekend. Geniet van de zon, de warmte en ga voor alles wat je de moeite waard vindt!


Veel liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...