Ik ben een echte serie-fan. Home and Away, Private Practice, Army Wives, Greys Anatomy en zelfs Familie hebben nog maar weinig geheimen voor mij. Velen vinden series flauwekul, wel hierbij kom ik er openlijk voor uit: ik vind dat niet! 🙂 Ik hou ervan om af en toe mijn verstand op nul te zetten en mee te gluren in andermans leven. Soms gaat het zelfs zo ver dat mijn vriendinnen en ik discussiëren over de eventueel komende gebeurtenissen. 🙂 Zalig! Een enorme meevaller is natuurlijk ook dat er heel wat mannelijk schoon gecast wordt voor die feuilletons…


In het begin van dit jaar was ik helemaal verslaafd aan Gossip Girl en ondertussen heb ik alle seizoenen, die op DVD verschenen zijn, bekeken. Denk: weekends aan een stuk in bed gossip girl kijken! 🙂

Omdat het niet te ontkennen valt dat ook in Gossip Girl heel wat knapperds de scène bekleden, wilde ik jullie de belangrijkste figuren natuurlijk niet onthouden!!

Ik denk dat vele vrouwen het met me eens zijn als ik zeg dat zowel Chase Crawford (Nate), Penn Badgley (Dann) als Ed Westwick (Chuck) en Matthew Settle (Rufus) mij wel eens tegen hun gilet mogen trekken. 🙂 Toch gaat mijn voorkeur uit naar de twee laatste heren. Die hebben iets intrigerend en zijn minder afgeborsteld. Als ik tussen hen moet kiezen dan ga ik voor de maturiteit van Rufus (den oudsten int zwart-wit). Jaaa! De meeste van mijn vrouwelijke vrienden zijn het niet met me eens, maar nèh si nu weet iedereen dat ik Rufus de knapste vind! 😉

Wat vinden jullie? Met wie van de 4 zouden jullie wel eens mee op stap willen gaan??

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...