Zoveel te vertellen en toch zo weinig woorden. Ongeduldig! Ik wil te veel kwijt denk ik. Maandag is meestal een lastige dag voor ergenstussenin. Trouwens voor de blog (en dus ook voor mezelf) niet alleen. Ik denk dat velen weten wat ik bedoel. Op maandag word ik overstelpt met informatie. Het begint al met het openslaan van mijn agenda tijdens het ontbijt (agenda’s zijn namelijk not done tijdens werkvrije dagen). Dan volgt het nieuws (in het weekend heb ik vaak geen tijd om te volgen) en de verkeersinfo in de wagen. Eens op het werk wordt die overload alleen maar erger: post, mails (!), collega’s,… De maandag is en blijft rushen. Probeer dan maar eens een super-mega-kweetniehoe-interessante post te verzinnen voor je blog…!

Vroeger gebeurde het vaak dat ik die maandag-post in het weekend al wat voorbereid had. Soms geschreven, meestal had ik er tenminste over nagedacht. Tegenwoordig slaag ik daar niet meer in. Dus dan zit ik de maandag te vloeken aan mijn bureau. 🙂

Vandaag is anders, vandaag weiger ik mij te ergeren aan een inspiratieloze post. Ik schrijf gewoon…  Het resultaat hiervan hebt u zojuist gelezen. 🙂

Iedereen een inspiratievolle werkweek gewenst!  

Liefs

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...