De zomermaanden staan voor de deur. Al lijkt dit seizoen zich wat moeilijker op gang te trekken, ik ben er vast van overtuigd dat we onze portie zon zeker nog te goed hebben!

Ondertussen de vierde maand die op ergenstussenin ten einde loopt. Ik sta dan ook vol ongeduld te popelen om mijn nieuwe gastblogger aan jullie voor te stellen. Naar goede gewoonte opnieuw een must-read! Kom dus morgen zeker een kijkje nemen!

Bernd. Levensgenieter en wereldburger. Man met open blik en vele interesses. Heeft een grote liefde voor Gent en zijn omgeving. Positivo in hart en nieren en altijd klaar voor een feestje. Harde werker en groene jongen. Iemand om naar op te kijken, om echt te koesteren.

Facts & Figures:

Naam: Bernd
Leeftijd: 26
Woonplaats: Gent
Studies: Journalistiek
Status: In een relatie
Carrière: manusje-van-alles: standenopbouw, filmfestival Gent, handelsbeurs Gent, Polé Polé Gent,…

Tot morgen!

E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...